Handbal feminin: Costica Buceschi spera ca echipa sa se claseze in primele opt pozitii, in Liga Florilor

Reclame home 1
Reclame home 1

Sezonul trecut, CS Minaur a terminat pe locul 10 in Liga Florilor. La prima sedinta de pregatire din aceasta vara au fost prezente 15 fete din lotul de 19, precum si antrenorii Costica Buceschi (principal), Magda Kovacs (secund) si Claudia Cetateanu (antrenor cu portarii).

Oana Bondar, capitanul echipei si Costica Buceschi, antrenorul principal vorbesc, astazi, despre asteptarile pe care le au sportivele, de la noul sezon,

Oana Bondar, capitanul echipei: “Este evident ca imi doresc ca acest sezon sa fie unul mai bun decat precedentul. Acum suntem intr-o perioada foarte grea, de acumulari, dar preferam sa plangem si sa suferim acum, iar la final de campionat sa ne bucuram. Eu cred ca lotul de jucatoare este putin mai valoros decat sezonul trecut. Sunt jucatoare care vin de la loturi nationale si asta este important. Obiectivul nostru este o clasare intre primele opt, dar ne vom bate sa fim cat mai sus posibil”.

Costica Buceschi, antrenor principal: “Imi doresc sa avem un sezon mai bun decat cel care a trecut. Nu mai putem avea nici scuza ca suntem o echipa nou-promovata. Ne dorim sa jucam un handbal de cea mai buna calitate”.

Despre intrarea in echipa a unor jucatoare noi, Buceschi spune ca la aceasta ora e destul de greu sa se faca un astfel de pas si ca se va merge in competitii cu fetele care sunt acum.

Costica Buceschi: “Este foarte greu sa mai gasesti acum jucatoare. Sigur ca pot aparea anumite oportunitati, dar vom merge cu ce avem si vom face in pauza de iarna ajustari daca va fi nevoie. Lotul de acum e bun din punctul meu de vedere, dar sa le vedem pe fete la joc. Am incercat sa gasim jucatoare in limita bugetului de care dispunem. Acum avem si mai multe baimarence in lot, pentru ca am trei fete, pe Roxana Szolosi, Camelia Hotea si Larisa Tamas. Suntem in tratative si speram sa o avem in lot si pe foarte tanara Oana Bors (16 ani), o extrema dreapta foarte telantata. Acum, la lotul nostru, este un mix intre jucatoare tinere si jucatoare cu experienta.”

Antrenorul principal de la CS Minaur isi doreste o clasare in primele opt echipe.

Costica Buceschi: “Avem obiectiv o clasare intre primele opt. Cred ca in acest sezon campionatul Ligii Florilor va fi mai puternic. Sunt cele doua echipe care joaca in Liga Campionilor, alte patru care vor juca in Cupa EHF, si toate s-au intarit. Cred ca va fi un campionat de si mai buna calitate, ceea ce va fi placut pentru cei care urmaresc fenomenul.”

Informatii: CS Minaur

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole