Handbal feminin: CS Minaur II a pierdut meciul cu CSU Universitatea de Vest Timisoara la un gol diferenta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

CS Minaur II a pierdut lupta in deplasare impotriva formatiei CSU Universitatea de Vest Timisoara, scorul final fiind de 36-35 (18-20).

Inceputul partidei a fost unul echilibrat, in minutul 4 gazdele reusind sa preia conducerea (3-2), avantaj pe care l-au mentinut doar pana in minutul 10 cand baimarencele au egalt si preluat conducerea, reusind astfel sa marcheze 4 goluri consecutive (9-6). Confruntarea a continuat in favoarea echipei baimarene, care la finalul primei reprize a intrat la vestiare cu avantajul de 2 goluri, scorul fiind de 18-20.

In a doua repriza, ambele echipe au reusit sa inscrie in serii de 3, respectiv 4 goluri consecutive. Gazdele au preluat din nou conducerea in minutele 44 si 48. Baimarencele au atacat in forta poarta gazdelor si au reusit sa inscrie 4 goluri consecutive, fapt care le-a adus din nou la conducere.

Finalul partidei a fost unul strans, in ultimul minut scorul fiind egal 35-35. Din pacate, in ultima secunda de joc, gazdele au reusit sa marcheze si sa obtina cele 3 puncte aferente victoriei.

Penultima etapa aduce un nou meci in deplasare pentru echipa feminina secunda, de aceasta data la CSM Oradea, duminica, 14 aprilie.

Informatii: CS Minaur

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole