Handbal feminin – CS Minaur joaca la Slatina. Costica Buceschi: “Va fi un meci de lupta, rezultatul final fiind unul greu de preconizat”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Dupa o scurta pauza in Liga Florilor, handbalistele de la CS Minaur reiau programul competitional cu un meci in deplasare la CSM Slatina. Partida care va conta pentru etapa cu numarul XX, va avea loc joi, 28 martie, ora 18:00, la Sala A. Alexe din Slatina si va fi arbitrata de R.Iliescu (B)/ P.Manea(B), observator V.Ciucan(B). Din lot va lipsi Helena Rysankova care va suferi o interventie chirurghicala la genunchi in Cehia.

“Un meci intre doua echipe apropiate valoric, cu obiective asemanatoare care vin dupa esecuri in campionat. Va fi un meci de lupta, rezultatul final fiind unul greu de preconizat.” a declarat Costica Buceschi, antrenor CS Minaur.

In partida tur, echipa baimareana a castigat pe teren propriu confruntarea cu CSM Slatina cu scorul de 29-26. Inaintea confruntarii, echipa antrenata de Costica Buceschi, Magdalena Kovacs si Claudia Cetateanu ocupa locul VII cu 25 de puncte, in timp ce gazdele ocupa locul XI cu 20 puncte.

Handbalistele de la CS Minaur revin pe teren propriu duminica, 7 aprilie, cand vor evolua impotriva formatiei CS Gloria Bistrita Nasaud.

minaur.ro

Foto: Laura Monica

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *