Handbal feminin: CS Minaur s-a batut cu CSM Bucuresti, dar n-a putut obtine mai mult

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

O intalnire cu CSM Bucuresti nu poate decat sa aduca multa lume in Sala Polivalenta. Mai ales ca baimarenii aveau sperante ca se poate obtine un rezultat bun, pentru ca toata lumea a luat CSMB dupa “minunea de la Zalau”. Fetele de la Minaur nu puteau obtine punct sau puncte decat printr-un joc perfect. Insa la fel de adevarat se poate spune ca joci si cat te lasa adversarul.

CS Minaur s-a tinut bine de bucurestence, conducand de mai multe ori in primele minute: 3-1 (4), 6-5 (12) sau 8-5 (17). A fost si cea mai mare diferenta de scor pe care au avut-o fetele antrenate de Costica Buceschi. CSMB a revenit in joc, profitand si de cateva erori pe pozitionalul nostru si au redus din diferenta, au egalat si au preluat conducerea, reusind sa intre la cabine cu un avans de trei goluri.

Imediat dupa reluare, CSMB puncteaza de doua ori si duce diferenta la cinci goluri: 11-16 (32. Am crezut ca s-a terminat tot, dar Minaur a avut puterea sa revina la 15-17 (35), apoi la 17-19 (39), dar CSMB a dat dovata de multa mobilitate pe extreme (aici am cam suferit in aparare) si s-a distantat, reusind sa castige meciul fara prea mari probleme. Ultimele minute s-au disputat cu toate cei doi antrenori trimitand pe toata lumea in teren.

CS Minaur Baia Mare – CSM Bucuresti: 24-30 (11-14)

Sala Polivalenta din Baia Mare, cca 1.500 spectatori

Arbitri: Ionut Cazan – Gesur Suliman (Constanta). Obs. M. Margarit (Ploiesti)

Aruncari de la 7m: 6-3 (transformate: 5-2; au ratat Lisewska / Lekic). Minute de eliminare: 6-6

CS Minaur: Ana Maria Mazareanu (5 interventii), Cristina Enache (2 interventii) – Roxana Szolosi 5/8 (4 din 7m), Marija Shteriova 4/9, Andreea Popa3/3, Paulina Masna 3/5, Sonia Seraficeanu 3/6, Anca Polocoser 2/2 (unul din 7m), Larisa Tamas 2/3, Oana Cirstea 1/2, Sylwia Lisewska 1/6, Yaroslava Burlachenko 0/2, Petruta Argyelan, Eva Kerekes 0/1, Madalina Conache 0/1, Oana Bondar. Antrenori: Costica Buceschi, Magda Kovacs, Claudia Cetateanu

CSM Bucuresti: Jelena Grubisic (6 interventii), Denisa Dedu (9 interventii), Madalina Ion (o interventie) – Laura Moisa 8/11, Crina Pintea 5/5, Andrea Lekic 5/7, Itana Grbic 5/8 (2 din 7m), Andrea Klikovac 3/4, Bianca Marin 2/3, Gabriela Perianu 1/4, Linnea Torstenson, Maria Constantinescu, Denisa Vilcan, Stefania Jipa. Antrenori: Tomas Ryde, Adrian Vasile, Goran Lindsgard

minaur.ro

Foto: Laura Monica

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2