Handbal feminin: CSM Bucuresti, victorie fara dubii cu Krim Ljubljana, in Liga Campionilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

CSM Bucuresti a invins fara dubii formatia slovena RK Krim Mercator Ljubljana, cu scorul de 24-21 (14-9), sambata, in deplasare, intr-un meci din Grupa a 2-a principala a Ligii Campionilor la handbal feminin, informeaza AGERPRES.

Detinatoarea trofeului s-a impus clar, in ciuda faptului ca a facut o repriza secunda mai slaba.

CSMB a inceput in forta si a condus cu 5-0, Krim marcand primul gol abia in minutul 10. Diferenta maxima s-a inregistrat in minutul 11, 11-4, echipa antrenata de Aurelian Rosca intrand la pauza cu un avans de cinci goluri, 14-9. In partea a doua, CSMB a avut o perioada de zece minute (43-53) in care nu a reusit sa marcheze si a incasat cinci goluri consecutive, Krim apropiindu-se la un singur gol, 20-19. Campioana Romaniei a punctat apoi de doua ori la rand si a luat un nou avans confortabil pentru finalul jocului, castigand cu 24-21.

CSM Bucuresti a controlat in totalitate jocul, dar a ratat foarte mult, iar in poarta Jelena Grubisic nu a prins cea mai buna zi a sa, Paula Ungureanu lipsind de la acest meci.

Pentru CSMB au marcat Isabelle Gullden — 7 goluri, Oana Manea — 6 goluri, Maja Mehmedovic — 5, Carmen Martin — 3, Camille Ayglon — 2, Iulia Curea — 1.

Golurile echipei slovene au fost reusite de Aneta Benko — 5, Tamara Georgijev — 5, Vesna Milanovic-Litre — 3, Alja Koren — 2, Mirjeta Bajramoska — 2, Polona Baric — 1, Laura Kamdop — 1, Nina Jericek — 1, Nina Zulic — 1.

Au arbitrat sarbii Aleksandar Pandzic si Ivan Mosorinski, iar delegat EHF a fost macedoneanul Marjan Nacevski.

In alt meci, Larvik (Norvegia) a invins-o cu 24-22 pe FC Midtjylland (Danemarca).

In clasament, inaintea partidei de duminica, dintre Team Esbjerg (Danemarca) si Gyori Audi ETO KC (Ungaria), pe primul loc se afla Gyori Audi ETO KC, 8 puncte, urmata de Larvik, 7 puncte, FC Midtjylland, 6 puncte, RK Krim Mercator Ljubljana, 6 puncte, CSM Bucuresti, 5 puncte, Team Esbjerg, 2 puncte.

CSM Bucuresti va juca urmatorul meci pe 12 februarie, in Capitala, cu Team Esbjerg.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2