Handbal feminin: Cu Andreea Popa si Anca Polocoser in lot, Romania invinge Ucraina

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a debutat cu o victorie in campania de calificare la Euro 2020, intrecand Ucraina cu 27-24 (15-12) in Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibasi” din Brasov. Din grupa F mai fac parte echipele Poloniei si Insulelor Feroe.

Pe foaia de joc au fost trecute si cele doua sportive de la CS Minaur convocate pentru aceasta actiune, Andreea Popa si Anca Polocoser. Prima dintre acestea a intrat mai multe faze de aparare in partea a doua a jocului.

Romania: Yulia Dumanska (5 interventii), Denisa Dedu (4 interventii) – Cristina Laslo 8/11 (2 din 7m), Eliza Buceschi 6/11 (3 din 7m), Aneta Udristioiu 3/3, Valentina Ardean Elisei 3/4, Crina Pintea 3/5, Daria Bucur 2/3, Lorena Ostase 1/1, Laura Moisa 1/3, Madalina Zamfirescu 0/1, Andreea Adespii Molnar 0/1, Raluca Bacaoanu, Elena Florica, Andreea Popa, Anca Polocoser. Antrenori: Tomas Ryde si Costica Buceschi.

Primele doua clasate din cele sapte grupe preliminare se vor califica la turneul final, gazduit de Norvegia (Trondheim, Stavanger, Oslo) si Danemarca (Herning), in perioada 4-20 decembrie 2020.

Pe 29 septembrie, de la ora 18.00, Romania va juca in deplasare, la Torshavn, cu Insulele Feroe, joc ce va fi arbitrat de suedezii Andrej Smailagic si Sandro Smailagic.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1