Handbal feminin: Fetele de la Minaur castiga in deplasarea de la Craiova

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Etapa a 4-a a adus pentru CS Minaur a doua victorie consecutiva in deplasare din acest campionat, de aceasta data pe terenul echipei SCM Craiova, una dintre gruparile bune ale Ligii Florilor. Baia Mare s-a descurcat foarte bine dupa un inceput rau de meci, in care a fost condusa cu 4-0 (min. 6). Costica Buceschi a cerut time-out, iar in urmatoarele 24 de minute de prima repriza, CS Minaur a marcat de 13 ori, primind doar patru goluri (sapte dintre acestea au fost marcate in ultimele noua minute din prima parte, timp in care oltencele nu au reusit sa inscrie).

Dupa reluare, gazdele revin in joc de la 8-13 (30) la 11-13 (38), iar Buceschi cere un nou time-out, care sa aduca putina liniste in tabara noastre. In aceste opt minute s-a ratat foarte mult si doar prestatia de exceptie a apararii si a portarului Cristina Enache au facut ca echipa din Craiova sa nu intoarca rezultatul. Diferenta de doua goluri s-a mentinut pana la 13-15, dupa care Baia Mare a izbutit sa mearga din nou la 4-5 goluri, pastrand diferenta pana la final. S-a terminat 17-22 si Minaur vine acasa cu trei puncte extrem de pretioase.

SCM Craiova – CS Minaur Baia Mare: 17-22 (8-13)

Sala sporturilor din Craiova; cca 1.00 spectatori

Arbitri: Mihai Pirvu (Bucuresti) si Mihai Potirniche (Buzau). Obs. Ionut Barbu (Bucuresti)

Aruncari de la 7m: 6-5 (transformate: 4-3; au ratat: Vizitiu, Ticu / Szolosi 2). Minute de eliminare: 6-14 (in min. 43, Burlachenko a fost descalificata pentru trei eliminari)

Craiova: Curment (11 interventii), Chetraru (a aparat 2 de 7m), Dzukheva (o interventie) – Ticu 5/8 (4 din 7m), Vizitiu 5/13 (unul din 7m), {elaru 2/2, V. Ion 2/4, Orsivschi 2/5, Tudorica 1/4, Nikolic 0/4, Colac, Gace, Trifunovic, Zamfir, Klikovac. Antrenori: Bogdan Burcea, Costin Dumitrescu si Grigore Albici

CS Minaur: Ana Maria Mazareanu (o interventie), Cristina Enache (12 interventii, a aparat un 7m) – Oana Cirstea 5/7, Andreea Popa 4/6, Marija Shteriova 4/10, Roxana Szolosi 3/7 (3 din 7m), Paulina Masna 3/9, Yaroslava Burlachenko 2/2, Sonia Seraficeanu 1/1, Sylwia Lisewska 0/5, Larisa Tamas, Petruta Argyelan, Anca Polocoser, Madalina Conache, Oana Bondar, Camelia Hotea. Antrenori: Costica Buceschi, Magda Kovacs si Claudia Cetateanu.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole