Handbal feminin: Fetele de la Minaur incep jocurile de pregatire

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Dupa o pauza de 10 zile, handbalistele de la CS Minaur au reluat pregatirile saptamana trecuta, iar incepand din acest week-end vor juca primele meciuri de verificare. Din lotul echipei lipsesc, deocamdata, jucatoarele plecate la echipele nationale: Polocoser, Lisewska si Rysankowa (participa la Campionatul European din Franta), Shteriova si Medvedova (joaca in grupele de calificare pentru Campionatul Mondial din 2019).

Anca Polocoser va juca alaturi de echipa nationala a Romaniei in meciul contra Germaniei, Sylwia Lisewska a marcat 1 gol impotriva Serbiei in meciul pierdut de Polonia cu 26-33, iar Helena Rysankova a bifat 15 minute in partida contra Romaniei, pierduta de Cehia cu 28-31. Marija Shteriova a marcat 10 goluri in cele 3 meciuri castigate de Macedonia in week-end, care i-au asigurat calificarea in faza play-off a „mondialelor” de anul viitor (41-22 cu Azerbaidjan, 29-21 cu Islanda si 30-23 cu Turcia). Si nationala Slovaciei, pentru care a jucat Adriana Medvedova, s-a calificat in play-off, tot dupa trei victorii: 36-32 cu Ucraina, 24-20 cu Israel si 40-15 cu Kosovo.

Programul meciurilor de pregatire pentru CS Minaur in luna decembrie:

7 decembrie, ora 15 (Scoala „V. Alecsandri”): CS Minaur – „U” Cluj Napoca

8 decembrie, ora 10 (Scoala „V. Alecsandri”): CS Minaur – U Cluj Napoca

21-22 decembrie: meciuri de pregatire in Ungaria cu Kisvarda Master Good SE

27-28 decembrie: Cupa Memoriala „Tiberiu Rusu” la Cluj Napoca – participa echipele HC Zalau, CSM Bistrita, CS Minaur si „U” Cluj Napoca

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *