Handbal feminin – Meci de pregatire: CS Minaur castiga meciul revansa cu “U” Cluj in ultimul minut

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

CS Minaur Baia Mare a castigat cu 30-28 (15-15) si cel de-al doilea meci de pregatire disputat impotriva echipei “U” Cluj Napoca in sala de sport a Scolii “V. Alecsandri”.

La echipa locala a revenit pe teren Andreea Lipara dupa o absenta de 9 luni (cauzata de o accidentare grava la genunchi). Fata de lotul utilizat in primul meci au mai fost introduse portarul Nastasa si extrema stanga Argyelan (dar au fost odihnite Medvedova, Orsivschi si Seraficeanu).

Dupa o prima repriza echilibrata, terminata la egalitate (15-15), baimarencele s-au desprins la o diferenta de 7 goluri in minutul 46 (25-18). Din acest moment la CS Minaur au evoluat doar junioarele si jucatoarele de rezerva. “U” Cluj a revenit spectaculos si a egalat la 26 in minutul 57. Cu un minut inainte de final tabela de marcaj indica tot un rezultat de egalitate (28-28), insa gazdele au punctat de doua ori consecutiv prin Ivanenko si Argyelan si au obtinut victoria cu 30-28.

CS Minaur – „U” Cluj Napoca 30-28 (15-15)

Arbitri: Dan Pavel si Radu Pentea (Zalau).

CS Minaur: Enache (10), Nastasa (9) – Shteriova 6, Taivan 6, Bondar 5, Tecar 4 (2), Ivanenko 3, Burlachenko 2, Argyelan 1, Lipara 1, Cirstea 1, Zhobolovich 1, Bisca, Popescu. Antrenori: Costica Buceschi, Magda Kovacs, Claudia Cetateanu.

„U” Cluj: Tagean, Prodan – Dindiligan 7, Moroianu 5 (2), Petrus 4 (1), Puiu-Lazar 3, Valean 3, L. Popa 2, Corkovic 2, Vasiliu 2. Antrenor: Alin Bondar.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *