Handbal feminin: Paula Ungureanu si-a anuntat retragerea din echipa nationala

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

paula-ungureanu-hcm-baia-marePortarul Paula Ungureanu (36 ani) si-a anuntat, miercuri, pe Facebook, retragerea din echipa nationala de handbal feminin, cu care a ocupat locul 5 la Campionatul European din Suedia, in luna decembrie, informeaza AGERPRES.

”A fost ultimul turneu final in culorile echipei nationale! Va multumesc tuturor!”, a scris in reteaua de socializare Ungureanu, care evolueaza la CSM Bucuresti. Paula a transmis acest mesaj alaturi de o imagine in care apare impreuna cu Denisa Dedu, predandu-i astfel simbolic stafeta in poarta nationalei.

Paula Ungureanu a castigat trei medalii cu echipa nationala, argint in 2005 si bronz in 2015 la Campionatul Mondial, precum si bronz in 2010 la Campionatul European. De asemenea, a jucat o finala de Champions League cu Oltchim Ramnicu Valcea in 2010.

Nascuta la Brasov, Paula Radulescu (Ungureanu prin casatorie, n. red.) a jucat in cariera sa la Universitatea Remin Deva, Hypo Niederoesterreich, Dunaferr NK, Podravka Koprivnica, Oltchim Ramnicu Valcea, HCM Baia Mare si din vara joaca la CSM Bucuresti.

Paula Ungureanu a fost prezenta miercuri, alaturi de celelalte componente ale lotului echipei nationale, la premierea pentru clasarea pe locul 5 la EURO 2016, efectuata de unul dintre sponsorii federatiei.

FRH i-a multumit simplu Paulei pentru contributia adusa la performantele echipei nationale printr-o postare pe Facebook.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *