Handbal feminin: Romania a facut un pas mare spre calificarea la Campionatul Mondial 2015

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

melinda geiger hcm baia mareNationala feminina de handbal a Romaniei a invins formatia Serbiei cu scorul de 32-26 (17-13), sambata, in Sala Sporturilor Ribnica din Kraljevo, in prima mansa a barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial 2015 din Danemarca. Un meci pe care echipa antrenata de Thomas Ryde si Bogdan Burcea l-a dominat de la inceput pana la sfarsit, victoria fetelor noastra fiind pe cat de meritata pe atat de categorica.

In prima parte a meciului a iesit in evidenta portarul nostru Paula Ungureanu, care a aparat nu mai putin de 9 mingi pe care scria gol. Astfel, scorul pauzei a fost 13-17. Repriza secunda a iesit la rampa si Cristina Neagu (marcase in prima parte de sapte ori), insa si Ada Nechita, Valentina Ardean Elisei, Melinda Geiger sau Oana Manea s-au ridicat la importanta partidei si au adus o victorie mai mult decat necesara Romaniei.
Nationala noastra este singura din lume care a reusit sa se califice la toate editiile Campionatelor Mondiale de pana acum. Pentru a pastra recordul, “tricoloarele” trebuie sa treaca de vicecampioana lumii. In plus, echipa care va pierde aceasta dubla va rata si sansa de a ajunge la Jocurile Olimpice din Brazilia de anul viitor. Al doilea meci se va disputa sambata ce vine, la Cluj.
Arbitri: Jiri Opava – Pavel Valek (Cehia). Observator: Tomo Vodopivec (Slovenia)
Aruncari de la 7m: 1/5-4/5
Minute de eliminare: 2-10
Serbia: Risovic, Kacarevic – Radojevic 6, Zivkovic 5 (1), Krpez 4, Liscevic 4, Stoiljkovic 2, Petrovic 2, Bandelier 1, Georgijev 1, Rajovic 1, Radoslavjevic, Prijovic, Janusevic, Nikolic. Antrenori: Sasa Boskov si Milan Stankovic
România: Ungureanu, Dedu – Cristina Neagu 11 (4), Ardean 5, Nechita 5, Geiger 4, Oana Manea 4, Preda 1, Vizitiu 1, Bradeanu 1, Buceschi, Tatar, Hotea, Chintoan. Antrenori: Thomas Ryde si Bogdan Burcea.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole