Handbal feminin: Romania a terminat pe locul 5 la Europenele Under 19 cu Andreea Popa (6 goluri) si Eva Kerekes (2 goluri)

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Duminica a fost ziua finalelor la Campionatul European de handbal pentru jucatoarele cu varsta de sub 19 ani. Turneul final s-a disputat in Ungaria, la Gyor.

Echipa Romaniei s-a clasat in final pe locul 5, dupa doua victorii si un esec in grupa, o victorie si o infrangere in grupa principala si doua victorii in turneul 5-8. Ultima dintre acestea a fost reusita duminica, Romania invingand cu 34-26 (17-13) selectionata Danemarcei.

Romania a abordat curajos partida cu Danemarca. Jucatoarele de la CS Minaur s-au descurcat foarte bine si la acest meci. Astfel, Andreea Popa a marcat de 6 ori (un 7 m, patru pase decisive si a fost o data eliminata), in timp ce Eva Kerekes, a intrat pe parcursul primei reprize si a stat in teren pana la final, reusind sa inscrie de doua ori.

Echipa Romaniei a fost compusa din: Andreea Bianca Chetraru (7 interventii), Diana Cristiana Ciuca (13 interventii, a aparat si 2 de 7m), Ioana Maria Ugran – Patricia Valentina Moraru 8/11, Andra Liviana Moroianu 6/7 (unul din 7m), Andreea Cristina Popa 6/7 (unul din 7m), Miruna Cristina Pica 4/8, Eva Kerekes 2/4, Ioana Beatrice Balaceanu 2/3, Gabriela Vrabie 2/3, Roberta Maria Stamin 2/3, Oana Stefania Jipa 1/1, Adina Gabriela Cace 1/3, Denisa Andreea Valcan 0/1, Monica Alexandra Barabas, Diana Cristiana Samant. Antrenori: Dragos Dobrescu, Valeriu Costea si Ildiko Kerekes Barbu.

Informatii: CS Minaur
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2