HANDBAL FETE – Ce amicale va juca Minaur în această vară

Handbalistele de la CS Minaur sunt în vacanță acum, reunirea lotului fiind programată pentru ziua de 11 iulie. Oficialii clubului băimărean au anunțat că mai apoi, timp de o săptămână, se va face vizita medicală și câteva antrenamente pentru readaptarea organismului la efort. Urmează, în perioada 18-27 iulie, un stagiu de pregătire centralizată la Kisvarda (Ungaria), unde vor avea loc și două meciuri de pregătire, cel cu Debrecen pe 22 iulie (locul 7 sezonul trecut) și cu Kisvarda (locul 3) în ultima zi de cantonament.

„Pe 3 august este prevăzut un meci amical pe teren propriu, cu HC Zalău, apoi în 5-6 august vom avea un turneu în Baia Mare, unde vor participa echipele Kisvarda, Gloria Bistrița, “U” Cluj-Napoca și CS Minaur. În 9 august, va avea loc un alt meci, la Zalău. Pe 12 august este programat un meci la Debrecen, apoi în 19-20 august un turneul la Lubin (Polonia). Prima etapă de campionat este programată în jurul datei de 25 august”, a anunțat CS Minaur.

Vă reamintim că în această vară vor veni opt jucatoare la CS Minaur Baia Mare și anume Ioana Ugran (portar), Luciana Popescu (centru), Dijana Ujkic (extrema dreapta), Magda Alfredo Cazanga (inter stânga), Itana Cavlovic (pivot), Talita Alvez Carneiro (inter stânga), Gabriela Gudelj (inter dreapta), Aleksandra Vukajlovic (coordonator).

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu