Handbal: Final Four-ul Cupei Romaniei nu va mai avea loc in Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

handbal feteFederatia Romana de Handbal a anuntat ca Final Four-ul Cupei Romaniei la handbal feminin nu se va mai desfasura la Baia Mare. Primaria Municipiului Baia Mare a inaintat o adresa catre Federatie prin care anunta ca declina oferta de a organiza turneul final. In aceste conditii, Federatia Romana de Handbal va cauta o alta varianta pentru gazduirea turneului. Locatia va fi comunicata in timp util.

Se stie, disputarea acetui turneu fusese ceruta de maretul imparat, care urma sa aloce sume de bani din cadrul fundatiei pe cale o pastoreste, dar in aceste zile situatia sefului este ceva mai delicata si suntem convinsi ca nu-i sta gandul al handbal.

Era si frumos sa organizam noi de toate si pentru toti si fetele sa fie cu salariile neprimite de o gramada de luni. Gratie managementului de succes, probabil, Baia Mare va avea doua echipa de handbal in liga secunda si inca una de fotbal pe butuci. Asa cum nu vom mai vedea in acest an nici premierea sportivilor care au obtinut medalii anul trecut.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2