Handbal: HCM Baia Mare a batut Corona Brasov dupa un meci in care a jucat cat a avut nevoie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hcm - vizitiuMarti seara, HCM Baia Mare a invins cu 28-23 (16-9) pe Corona Brasov, intr-un meci din etapa a 8-a a Ligii Nationale la feminin. Baimarencele raman neinvinse si dupa acest meci, al 12-lea consecutiv in acest sezon, serie pe care o dorim continuata si dupa meciul de vineri, cand in Polivalenta ne va vizita vicecampioana Europei, Larvik HK (din Norvegia).

HCM a intrat decisa sa rezolve problema invingatoarei inca din prima repriza, dar pana la jumatate mitanului nu s-a descurcat grozav in faza de aparare si nici n-a aratat mare lucru in pozitional, astfel ca in min. 14 a fost 6-5. In urmatoarele patru minute HCM puncteaza de patru ori consecutiv, dar oaspetele revin pana la 10-7 (23). Finalul de prima repriza ne apartine in totalitate, inscriem de sase ori (trei contraatacuri), Corona doar de doua ori si la cabine se intra cu 16-9.
Dupa reluare, Rosca si Baban schimba complet echipa, acum fiind in teren Munteanu – Tanasie, Abbingh (Preda sau Szucs), Oltean, Vizitiu (Gjeorgijevska), Nechita (schimbata doar in ultimele 10 minute cu Vizitiu). Cam acelasi lucru l-a facut dincolo si Bogdan Burcea, care a jucat in extrema stanga cu foarte tanara Tarca, iar in inter dreapta, destul de mult, cu Bucur, o tanara cu fizic impresionant. Am inceput mine partea a doua, am ajuns la 18-10 (33), apoi diferenta a scazut la 4-5 goluri, a urcat iar la sapte pentru ca meciul sa se termine 28-23.

HCM Baia Mare – Corona Brasov: 28-23 (16-9)
Arbitri: Diana Florescu (Pitesti) – Anamaria Stoia (Bucuresti)
Aruncari de la 7m: 0/0-3/4
Minute de eliminare: 2-4
Baia Mare (antrenori: Aurelian Rosca si Ioan Baban): Ungureanu, Munteanu, Dumanska – Nechita 10, Abbingh 5, Ardean Elisei 4, Pineau 3, Geiger 2, Oltean 2, Jezic 1, Tatar 1, Szucs, Preda, Tanasie, Vizitiu, Gjeorgijevska
Corona (antrenor: Bogdan Burcea): Dedu, Mirca, Hosu – Zamfir 8 (1), Cartas 4, Briscan 3, Ratiu 3, Bucur 2 (2), Tirca 1, Pricopi 1, Dinca 1, Tacalie, Marcu, Neagu, Chiper, Bondar.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2