Handbal: HCM Baia Mare a fost foarte aproape de o victorie mare

Reclame home 1
Reclame home 1

Larvik HK este o echipa de Final Four, si asta o spun rezultatele obtinute in ultimii ani, valoarea incredibila a lotului de jucatoare si mai ales, experienta la nivel inalt (cel mai inalt nivel) pe care o au aceste sportive. HCM Baia Mare este o echipa ajunsa pentru a doua in grupele Ligii Campionilor, cu jucatoare de foarte buna calitate, dar 10 dintre ele au venit in aceasta vara, iar o gramada altele sunt accidentate.

Orice spectator realist a putut aprecia faptul ca HCM Baia Mare a jucat de la egal la egal cu campioana ultimelor 10 editii (neinvinsa) din Norvegia, cu echipa care a avut cinci jucatoare campioane olimpice la Beijing si tot cinci campioane olimpice la Londra, de 1-4 ori campioane europene si o data sau de doua ori campioane mondiale. Sigur, si la HCM au evoluat cateva campioane mondiale sau jucatoare de experienta, dar nu se poate face comparatie. Si, cu toate acestea, HCM a fost foarte aproape de a obtine un succes istoric.

Baimarencele au inceput foarte bine meciul si aveau 5-2 (8), ratand si doua aruncari de la 7m. Pana in min. 12, Larvik a egalat la 5, dar Baia Mare a luptat in continuare, a profiatat de forma buna a Paulei Ungureanu si de evolutia minunata a Ekaterinei Davidenko si a controlat prima parte a meciului: 10-8 (21), 12-9 (23), 13-12 (30).
In partea a doua, tot Baia Mare a fost mai in fata, dar Larvik n-a parut niciun moment “inclinata spre dezastru”, si-a vazut de treaba si a revenit mereu: 15-13 (34), 16-16 (40), 19-17 (44), 20-18 (46). Avem sansa sa mergem la trei goluri, dar pierdem balonul si in mai putin de un minut Larvik egaleaza la 20. Ratarile de la 7m exaspereaza pe toata lumea (10 in total, trei de partea norvegiencelor si 7 ale HCM-ului). Ne tinem insa bine si avem 23-22 (55). Noi ratam 2 de 7m, in timp ce Edin si Hammerseng inscriu golurile victoriei echipei lor. O victorie pentru care s-au bucurat ca pentru un titlu.

HCM Baia Mare – Larvik HK: 23-24 (13-12)
Arbitri: Peter Horvath – Balazs Marton (Ungaria)
Aruncari de la 7m: 11/4-6/3
Minute de eliminare: 4-10
HCM: Ungureanu, Arenhart, Cetateanu – Davidenko 7 (2), Marin 5 (1), Makeeva 3, Buceschi 3, Nechita 2, Herrem 1, Szucs 1, Ardean Elisei 1 (1), Do Nascimento, Lobach, Georgievska, Tatar, Tiron. Antrenori: Costica Buceschi si Magda Kovacs
Larvik: Toft, Hasanic – Edin 6 (1), Blanco 5, Wojtas 4, Gro Hammerseng 4, Nora Mork 3 (1), Riegelhuth Koren 1, Solberg 1, Albertsen, Breivang, Johansen, Breistol, Sulland, Lund. Antrenori: Ole Gustav Gjekstad si Tor Odvar Moen

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. ioan

  Ce sa mai comentam neste sterse , batrane, foste jucatoare bune acum la noi pe BANI FOARTE GREI, si cu hotiile lui kake aceste mercenare joaca ce vreau ele ,, una zice COSTICA,, alta joaca fetele, ca sa nu mai vorbim de atitudinea nechitei un gunoi de clasa,, fiica antrenorului nu merge las-o pe lata,, lobach zero, do nascimento de parca a pus prima data mina pe minge, herrem o mizerie, echipa in general nu functioneaza si pana kake va face ehipa cu bani publici furati nu vom avea decat bati in lant.. oricum finala de patru este adio ,!!!!!!!!!!!!!!cum adio spunem si noi multi spectatori suparati pe ceea ce se petrece cu echipa de venetice si atitudinea lui kake impostor far precedent in amestecul lui in echipa ,,, faci scarba cu orice ocazie !!!!!!!!

  Reply
 2. dilau

  prietene kake, eu te mai sustin o idee dar treaba asta incepe sa puta rau de tot.daca nu terminam cel putin pe 3 in lg si nu cistigam campionatul jur ca ma sucesc.

  Reply
 3. dilau

  mai costica, cind ratezi 7 aruncari din 10 de la 7 m e clar vina antrenorului.adica n-are in tot lotul o jucatorea preparata sa inscrie macar un amarit procent de 50%.am impresia ca – cit de curind – o sa fi spinzurat public in piata revolutie.am impresia ca uiti o treaba.: seful – kake – are intodeauna dreptate .

  Reply
 4. geo

  domnule primar ,felicitari ca ai inceput sa asfaltezi (carpesti)trotuarele, cu banii care ii irosesti pe aceasta .echipa(mai ales pe jucatoarele straine) poti sa le asfaltezi complect,sa nu cada copii si sa ajunga la spital.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole