Handbal: HCM Baia Mare a invins la Slobozia si asteapta meciul cu Larvik

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri dupa amiaza, HCM Baia Mare a jucat in deplasare la Slobozia, cu CSM Unirea din localitate, un meci din cadrul penultimei etape a turului din Liga Nationala. A fost un meci in care Baia Mare a jucat modest timp de 38 de minute, dupa care s-a distantat decisiv intr-un interval de 10 minute. Au lipsit si multe jucatoare din teren, Costica Buceschi folosind doar 9 jucatoare de camp din cele 13 care au facut deplasarea si pe care se va baza si in meciul cu Larvik.

Daca Eliza Buceschi si Timea Tatar nu au multe probleme, mai spinoasa e situatia in ceea ce le priveste pe Davidenko si Do Nascimento, dar se spera in recuperarea lor pana la meciul din Norvegia.
Baia Mare a avut o perioada buna in prima repriza, in care a marcat de sase ori consecutiv si s-a distanta la 4-9. Treptat, gazdele au redus din diferenta, pentru ca la pauza sa se intre cu 12-14. In partea a doua, HCM a avut 8 minute slabute, dar de la 16-17 (38), timp de 10 minute, a jucat foarte bine si s-a distantat la 16-25 (48). N-au mai fost probleme pana la final, chiar daca s-au mai pierdut mingi si diferenmta de scor a mai cresut, astfel ca HCM Baia Mare s-a impus la Slobozia cu 21-33.
Dupa meci, baimarencele pleaca spre Bucuresti, iar joi, cu avionul, vor merge spre Norvegia. Partida din Liga Campionilor va avea loc sambata, de la ora 19.15 si va putea fi urmarita in direct la Digi si la Dolce.

CSM Unirea Slobozia – HCM Baia Mare: 21-33 (12-14)
Arbitri: Tiberiu Dobre – Mihai Potarniche (Bucuresti)
Aruncari de la 7m: 4/2-3/3
Minute de eliminare: 2-8
Slobozia: Martin, A. Nica – Cr. Nica 6, Stanciulescu 3 (1), Dragut 3, Dascalete 3 (1), Simion 2, Ursu 1, Dragan 1, Bacauanu 1, Moroianu 1, Paval, Carabulea, Artean. Antrenor: Liviu Paraschiv
Baia Mare: Arenhart, Ungureanu, Cetateanu – Makeeva 10 (1), Herrem 5, Nechita 5, Georgievska 4, Tiron 3, Ardean Elisei 2, Lobach 2, Marin 2 (2), Szucs. Antrenori: Costica Buceschi si Magda Kovacs

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole