Handbal: HCM Baia Mare a pierdut cel mai important meci al sezonului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hcm - larvik (mezok)La cum s-a schimbat sistemul competitional, mai precis prin anularea play-off-ului, meciurile directe dintre CSM Bucuresti si HCM Baia Mare intra ca intr-un sistem de cupa europeana, pentru ca doar acestea conteaza. Toate lumea spune ca niciuna dintre cele doua echipe nu are cum sa piarda vreun alt meci. CSM Bucuresti a castigat cu 24-21, iar acesta este un scor cat de cat convenabil pentru HCM, care ar putea intoarce meciul in retur.

Baia Mare a dominat prima parte a meciului, a fost mai lucida si s-a aparat mult mai bine decat adversara ei. Au venit apoi momentele de slabiciune, cu ratari de contraatacuri si in loc sa ne distantam la 4-5 goluri si sa incercam sa sa gestionam finalul, am incasat-o noi. Pentru ca, de la 7-10 (min. 17) gazdele au marcat de opt ori in urmatoarele 13 minute iar noi doar de doua ori. Partea a doua a fost una a apararilor bune si a interventiilor de portar. La noi a functionat mai bine apararea, in timp ce CSM s-a bazat si pe interventiile salutare ale Mayssei Pessoa.

Sunt cateva fete care se plictisesc la HCM Baia Mare si e posibil sa le ajute cineva sa-si caute echipa din iarna. Prea multi bani se cheltuiesc sa ai 19 fete in lot, 14 dintre ele de echipa nationala, care merge la Campionatul Mondial. E prea mult si prea costisitor pentru un oras ca Baia Mare.

Partea a doua a fost mult mai echilibrata, cu un inceput foarte bun al HCM-ului, care a revenit la 15-14, dar n-a reusit sa faca pasul si mai sus. CSM s-a descurcat binisor, a tinut diferenta la 2-4 goluri si s-a impus, zicem noi, meritat. CSM a fost mai puternica in poarta si pe linia de 9m, in rest n-am vazut sa ne domine. Daca Perianu ar arunca cum o face Jorgensen, ca talie si forta are, atunci ar fi minunat. Am pierdut acest meci, dar exista posibilitatea sa revenim in meciul retur.

Urmeaza un meci in Liga Campionilor, in Norvegia, cu Larvik, de la care nu asteptam mare lucru, dar speram ca fetele noastre sa se bata pentru fiecare minge.

CSM Bucuresti – HCM Baia Mare: 24-21 (15-12)

Arbitri: Diana Florescu (Pitesti) si Ana Maria Stoia (Bucuresti)
Aruncari de la 7m: 2/2-0/0
Minute de eliminare: 10-4

CSMB: Pessoa – Jorgensen 7, Gullden 5 (2), Da Silva 3, Bradeanu 3, Rodrigues 2, Martin 1, Manea 1, Vetkova 1, Fisker 1, Varzaru. Antrenor: Kim Ramussen

HCM Baia Mare: Ungureanu, Munteanu – Jezic 4, Geiger 4, Tanasie 3, Pineau 3, Marin 2, Do Nascimento 2, Abbingh 2, Perianu 1, Szucs, Ardean Elisei, Gjeorgjevska, Nechita, Tatar. Antrenori: Aurelian Rosca si Ioan Baban.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Mircea Dragos

    Domnule Rosca ai intentii f.bune,dar nu este suficient!Ai valori incontestabile in lot dar pacat ca nu poti sa gestionezi aceste valori care cad psihic si joaca ca in curtea scolii,pe contracte cu multi EURO!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2