Handbal: HCM Baia Mare a pierdut la Rostov, dar a facut un meci bun

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hcm melindaNu speram foarte multe dupa meciul disputat acum o saptamana in Baia Mare, dar e bine ca au sperat fetele de la HCM. Care au facut un meci mult mai bun in Rusia, comparativ cu cel de pe teren propriu si doar ratarile de la jumatate reprizei a doua au facut ca Rostov sa se distanteze si sa obtine un nou succes in Grupa D din Liga Campionilor.

Remarcam din nou evolutia modesta a extremelor si a interilor. O asteptam pe Gabi Perianu de cana a venit aici si probabil vom continua sa o asteptam. A prins insa mult mai bine Paula Ungureanu, care a tinut scorul aproape cu paradele sale. Dincolo, Ilina si Sen, fetele care ne-au facut viata amara in Baia Mare, au fost bine marcate si au aruncat aiurea de mai multe ori, in schimb a mers foarte bine Managarova, Borschenko si la inceputul reprizei secunde Bobrovnikova. De la HCM, de departe o nota extrem de favorabila pentru Allison Pineau, care a tinut echipa in spate.

Prima repriza a fost extrem de echilibrata. A fost 2-0 si 4-2 (7) pentru gazde, dar am egalat si in min. 10 am avut conducerea pentru prima data: 5-6. Am avut avantaj pana la 8-9 (18), apoi am luat trei goluri: 11-9 (21). Gazdele continua sa aiba avantaj de doua goluri pana la 14-12 (27). Finalul ne apartine, Jezic reduce din diferenta apoi este eliminata, dupa care Pineau inscrie de la 10m si Abbingh inchide reprize pe contraatac: 14-15.

Gazdele egaleaza, apoi preiau usor conducerea: 17-18 (38), 20-18 (42). Rosca cere time-out si se vede, pentru ca marcat de trei ori consecutiv: 20-21 (44). Cam aici se termina povestea, pentru ca Rostov se duce pana la 26-22 (55). Am ratat de pe extreme, Tanasie a ratat doua aruncari de pe 6m (la una credem ca se putea da 7m), Abbingh a ratat si ea un 7m. Am revenit pana la finalul jocului la un gol, dar nu mai avea importanta.

Rostov Don – HCM Baia Mare: 27-26 (14-15)

Arbitri: Saso Krkacev si Gjoko Kolevski (Macedonia)
Aruncari de la 7m: 4/6-4/5
Minute de eliminare: 4-8

Rostov: Lunde, Sedoykina – Managarova 6, Borschenko 5 (1), Bobrovnikova 4, Shymkute 4 (3), Sen 2, Ilina 2, Slivinskaya 1, Petrova 1, Davydenko 1, Makeeva 1, Kiseleva, Avdekova, Stepanova. Antrenor: Jan Leslie

Baia Mare: Ungureanu, Munteanu – Pineau 10 (3), Abbingh 4 (1), Jezic 3, Ardean Elisei 2, Do Nascimento 2, Gjeorgjevska 2, Geiger 1, Marin 1, Nechita 1, Tanasie, Szucs, Perianu. Antrenori: Aurelian Rosca si Ioan Baban

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2