Handbal: HCM Baia Mare a plecat sper Ljubljana cu autocarul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hcm teamHCM Baia Mare a plecat in aceasta dimineata spre Ljubljana, acolo unde vineri, incepand cu ora 20.00 (ora Romaniei), vicecampioana va evolua in compania RK Krim Mercator in prima etapa din grupa 1 a EHF Champions League. Nu fac aceasta deplasare Marin, Perianu si Tatar, toate cu probleme de sanatate.

HCM a plecat cu autocarul din Baia Mare. Diseara handbalistele lui Aurelian Rosca se vor caza in Celje, urmand ca maine seara sa efectueze un antrenament. Joi dimineata HCM Baia Mare va ajunge la destinatie, in Ljubljana, ora antrenamentului oficial din Arena Stozice nefiind deocamdata confirmata. Luciana Marin, Gabriela Perianu si Timea Tatar au ramas acasa din cauza unor probleme de sanatate.
Timea Tatar a suferit o operatie la o unghie, astfel ca nu a fost disponibila pentru aceasta partida. Luciana Marin va lipsi de la debutul echipei in acest sezon de Champions League, ca urmare a unei entorse la glezna suferita la ultimul antrenament. Gabriela Perianu a devenit indisponibila dupa ce s-a accidentat la echipa nationala, la partida Romania – Belarus, desfasurata in urma cu 6 zile la Rm. Valcea. De altfel, interul stanga nici nu a mai evoluat in partida retur, desi a efectuat deplasarea la Minsk.

Meciul va avea loc vineri, 16 octombrie, de la ora 20.00, ora Romaniei, in Arena Stozice. Vor arbitra islandezii Arnar Sigurjonsson si Svavar Petursson. Delegat EHF a fost desemnat slovacul Janka Stasova.

La primul meci din grupa 1 a Ligii Campionilor, in deplasare la RK Krim Mercator, vicecampioanele Romaniei vor evolua vineri in fata unei galerii baimarene formate din circa 40 de suporteri. 20 de persoane vor face deplasarea organizat, cu un microbus, ceilalti baimareni mergand in Ljubljana cu masinile personale.
Recordul de suporteri care au insotit HCM-ul intr-o deplasare de EHF Champions League ramane cel inregistrat in Viena, la meciul cu Hypo din sezonul 2013-2014. Circa 600 de suporteri a avut atunci echipa din Baia Mare in capitala Austriei.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2