Handbal: HCM Baia Mare a simplificat drumul spre finala Ligii Nationale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hcm baia mare viborg handbal femininHCM Baia Mare a jucat luni dupa-amiaza la Roman, cu HCM din localitate, in primul meci al semifinalei pentru locurile 1-4. Dupa o prima repriza in care jocul nu a mers deloc, in niciuna dintre face, baimarencele s-au aparat foarte bine in partea a doua, Barbara Arenhart si-a dovedit valoarea si, chiar daca a marcat mai putine goluri decat in prima repriza, s-a impus la cinci goluri diferenta, 25-20.

N-a fost un meci prea grozav, dar s-a jucat cu ardoare si destul de repede, avand destul de multe atacuri de ambele parti, in conditiile in care Roman si Baia Mare sunt recunoscute drept doua echipe cu aparari bune. Au fost insa si exagerat de multe erori nefortate. Baia Mare a pacatuit foarte mult la lansarile pe contraatac, Tone Tiselj enervandu-se foarte tare in partea a doua, la o a doua lansare gresita a Barbarei Arenhart pentru Camilla Herrem in maximum doua minute.
HCM Roman a inceput bine meciul, a condus cu 4-1 (5), apoi a avut 6-3 (10), dar Baia Mare a egalat la 6 pana in min. 14. De aici pana la finalul primei repriza, gazdele au condus cu un gol diferenta si imediat dupa aceea au fgost egalate de Baia Mare. La pauza a fost tot egal, 13-13 si este una dintre putinele reprize din Liga Nationala in acest sezon in care HCM Biaa Mare sa nu fi condus niciodata.

In partea a doua, Baia Mare se descurca mult mai bine, gratie unei aparari mult mai exacte si a interventiilor portarului Arenhart. In aceasta parte, HCM Roman nu a reusit sa conduca niciodata, iar egal a fost doar in primele secunde dupa reluare. Baia Mare s-a distantat pe masura trecerii timpului: 14-15 (33), 15-18 (37), 16-20 (48). Gazdele n-au mai reusit sa intre in joc si finalul a consemnat o victorie importanta pentru Baia Mare, 25-20, care mai trebuie sa treaca o data de adversara sa, vineri, in Sala Polivalenta din Baia Mare.

HCM Roman – HCM Baia Mare: 20-25 (13-13)
Arbitri: C. Nastase (Bucuresti) si S. Stancu (Buzau)
Aruncari de la 7m: 4/7-4/5
Minute de eliminare: 4-8 (Mihalschi a primit rosu in min. 50)
Roman: Timosenkova, Polocoser – Toskovic 5 (1), Horobet 3 (1), Agrigoroaie 3, Iuganu 3 (1), Mihalschi 3, Stoleru 2, Babeanu 1 (1), Genkova, Vilcu, Drutu, Chitacu, Crap. Antrenor: Florentin Pera
Baia Mare: Ungureanu, Arenhart – Do Nascimento 8 (3), Geiger 5, Herrem 4, Ardean 3 (1), Buceschi 3, Makeeva 2, Abbingh, Szucs, Tatar, Nechita. Antrenori: Tone Tiselj, Grega Karpan si Luminita Dinu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    allloooo!!!! MERCENARELOR PE BANII NOSTRII PUBLICI FURATI SI ABUZATI de kake ,, n-aveti nici o sansa in fata CSM BUCURESTI, cu jocul asta de doi lei la care tisely numai a DISTRUS ,,, nu a facut nimic la echipa … de aceea a fost dat ca reformat de la alte echipe ,, dar noua ne este bun orice GUNOI CUM DE FAPT este toata conducerea tehnica a echipei in frunte cu kake !!!!!!!!!!!!! sa va fie rusine ordinari fara prec edent !!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2