Handbal: HCM Baia Mare castiga cu CSM Ploiesti si mai are doua meciuri pana la finalul Ligii Nationale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hcm baia mar ftcMiercuri seara, HCM Baia Mare a intalnit pe CSM Ploiesti in Sala Polivalenta, primul meci al etapei cu numarul 24 din Liga Nationala. A fost un meci destul de intens, disputat in ritm rapid si castigat pe merit de echipa baimareana. CSM Ploiesti a dat o replica buna, a marcat mult, asta chiar daca luni au jucat impotrivacelor de la CSM Bucuresti si au mai venit si o gramada de ore pana in Baia Mare.

CSM Ploiesti a venit cu 14 jucatoare in Baia Mare, in timp ce HCM a avut pe raportul de joc doar 11 fete. In tribuna au fost: Geiger, Pineau, Ungureanu, Tanasie (La Multi Ani, azi fiind ziua ei) si Szucs, in timp ce Nechita calatoreste, duminica aparand pe o retea de socializare poze din Viena, cu ea si cu iubitul ei. Nimeni nu stie ce probleme are Ada, care nici nu mai da prin Baia Mare. Maxim profesionalism.

Pana la 3-4 (7) au condus oaspetele, dupa care Baia Mare s-a dus la 6-4 (9) si 10-5 (15). Diferenta de scor a mai scazut, a mai urcat, a gravitat intre 2 si 5 goluri, iar la pauza s-a intrat cu 19-16.

Dupa reluare, aspectul jocului nu s-a schimbat prea mult. HCM a dominat, a marcat de fiecare data cand a fortat. S-a ajuns si la opt goluri avans, 34-26 (54), dar nimeni n-a fosrtat evident si fluierul final a adus o diferenta de cinci goluri: 36-31.

HCM Baia Mare – CSM Ploiesti: 36-31 (19-16)

Arbitri: Laszlo Gal (Harghita) si Silviu Savu (Pitesti)
Aruncari de la 7m: 2/3-7/9
Minute de eliminare: 4-10

Baia Mare (antrenori: Aurelian Rosca, Ioan Baban si Sorin Radulescu): Munteanu, Dumanska – Do Nascimento 9, Abbingh 9 (2), Ardean Elisei 5, Marin 4, Jezic 4, Vizitiu 3, Perianu 2, Preda, Tatar

Ploiesti (antrenori: Neven Hrupec si Daniel Gheorghe): Tatalovic, Serban – Tivadar 9 (5), Dmitrovic 9 (2), Farcau 5, Chiricuta 3, Shutka 2, Florea 1, Balaban 1, Sheiko 1, Vasilescu, Mitrescu, Carasol, Bostina.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2