Handbal: HCM Baia Mare castiga in deplasarea de la Ramnicu Valcea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In acesta seara, HCM Baia Mare a obtinut a saptea victorie din campionatul Ligii Nationale la feminin, intr-un joc sustinut in deplasare cu HCM Ramnicu Valcea, in etapa a opta din prima divizie.

Meciul se anunta dificil pentru gruparea baimareana, gazdele avand jucatoare experimentate in lot, plus un antrenor de calitate, dupa cum se spunea inaintea meciului.

Iar meciul a inceput cu un plus pentru echipa din Valcea, care a fost mult mai exacta, taxand orice eroare facuta de Baia Mare si nu au fost putine aceste erori. Astfel, Valcea a condus pana spre jumatatea primei reprize, avand chiar un avantaj de patru goluri la un moment dat 8-4 (min. 13).

Dupa aceste moment mai putin fericit, si urmare a unui time-out cerut de Costica Buceschi, fetele de la HCM Baia Mare s-au mobilizat, au marcat de sase ori consecutiv, iar mai apoi s-au distantat la sase goluri pana la pauza.

Gazdele au incercat sa revina in joc in debutul partii secunde, dar n-au reusit sa vina la o diferenta mai mica de patru goluri. De la jumatatea reprizei a doua HCM Baia Mare s-a distantat din nou, a ajuns si la 10 goluri, pentru ca la final tabela sa arate: 22-31.

HCM Baia Mare: Ungureanu, Arenhart, Dumanska – Ardean Elisei 6, Herrem 4, Makeeva 4, Davidenko 4, Tiron 3, Do Nascimento 2, Tatar 2, Buceschi 2, Nechita 2, Oltean 1, Lobach 1, Szucs, Artiuhovich. Antrenori: Costica Buceschi si Magda Kovacs

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Matei

    O sportiva foarte valoroasa pt HCM, Valentina Ardean Elisei, un adevarat capitan!
    Este principala marcatoare pana in prezent la HCM!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2