Handbal: HCM Baia Mare castiga in Franta si este aproape de sferturile de finala

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

allison pineau hcmbaiamareHCM Baia Mare s-a dus in Franta cu gandul neascuns ca doreste punct sau puncte. Si asta pentru ca Fleury, adversara de dumininca seara, a incurcat lucrurile in grupa 1 principala dupa victoria din deplasare cu Larvik. O eventuala victorie a gazdelor ar fi complicat exagerat de mult sansele de calificare ale fetelor noastre, care mai au de jucat acasa cu Thuringer si in deplasare, cu Ferencvaros. Practic, o victorie acasa cu Thuringer ne duce in sferturi indiferent de rezultatele din celelalte jocuri.

Meciul dintre Fleury si HCM Baia Mare a fost unul de calitate slaba, cu enorm de multe ratari, cu multe greseli tehnice. Nici macar nu poti spune ca a castigat cine a gresit mai putin, desi este adevarat conform statisticii. Si culmea, Allison Pineau, care a jucat modest in aceasta partida, a marcat doua goluri superbe in finalul meciului. Pana la urma, nu are sens sa comentam prea mult, mai bine sa ne bucuram de victorie si de o proxima calificare in sferturile de finala.

HCM incepe slab meciul, rateaza din orice pozitie, in timp ce Fleury are primele 10 minute frumoase de tot: 5-2 (10). Jocul se mai deschide si frantuzoiacele conduc cu 7-4 (14). De aici incolo, Fleury joaca penibil, nu este in stare sa arunce la poarta, apararea fetelor noastre mergand foarte bine. Rezultatul, Fleury inscrie un singur gol in 16 minute si acela dupa o pasa aiurea, la interceptie, culeasa de Barbosa. Baiul e ca nici noi nu ne-am descurcat grozav, reusind doar patru goluri in aceste 16 minute.

Incepem slabut si partea a doua, gazdele se distanteaza la doua goluri: 10-8 (32), dupa care isi intra in rol Lois Abbingh. E 13-11 (42), ratam de oriunde, la fel o face si Fleury si antrenorul gazdelor cere time-out. Unul binevenit pentru noi, care egalam la 13 (48). Reusim sa preluam conducerea si chiar sa ne ducem la doua goluri: 14-16 (52). Iar nu merge nimic si Fleury inscrie de trei ori: 17-16 (58). In ultimele doua minute ne concentram in aparare, iar Pineau inscrie de doua ori cu aruncari de la 9-10m, foarte frumoase, ultimul gol fiind chiar in ultima secunda.

Fleury Loiret Handball – HCM Baia Mare: 17-18 (8-8)

Au arbitrat: Jiri Opava si Pavel Valek (Cehia)
Aruncari de la 7m: 2/5-3/4
Minute de eliminare: 4-4

Fleury: Zoqbi de Paula – Houette 7 (1), Barbosa 4 (1), Niombla 3, Kamdop 2, Nze Minko 1, Mino Larenas, Agathe, Chavez Hernandez, Lopez Herrero, Bruneau. Antrenor: Frederic Bougeant

HCM Baia Mare: Ungureanu – Abbingh 6 (2), Jezic 4, Pineau 3 (1), Do Nascimento 2, Geiger 1, Tanasie 1, Perianu 1, Ardean Elisei, Szucs, Marin, Tatar, Nechita, Vizitiu. Antrenori: Aurelian Rosca si Ioan Baban.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    FELICITARI FETELOR ,, SUNTETI DE VA INTRECETI PE VOI INSI-VA!!!!!!!!,, sincer am avut <> DUPA MULTE ERORI SAU REDRESAT FFF PUTIN ,, SINGURII DE CARE NE-AM TEMUT!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO!1111111111

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2