Handbal: HCM Baia Mare castiga la Braila, dar pierde prima pozitie in clasament

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

timiHCM Baia Mare isi continua parcursul de regularitate din Liga Nationala, unde a reusit a cincea victorie consecutiva. Ultima, in deplasarea de la Braila, in fata echipei antrenate de fostul tehnician al HCM-ului, cel cu care s-a inceput aventura europeana, Costica Buceschi. Fetele noastre au invins cu 30-25 (16-12), dupa un meci in care nu s-a pus nicio secunda problema echipei care va castiga, asta chiar daca HCM nu a facut un joc stralucit.

HCM a jucat exact atat cat a avut nevoie, s-a bazat pe banca mult mai lunga pe care a avut-o la dispozitie, a rulat tot lotul si a tinut Braila destul de departe. Baia Mare a rezolvat diferenta de scor pana la jumatatea primei reprize, iar de acolo incolo a tinut-o la 2-7 goluri. Au fost si momente bune in joc, in care, desi am jucat cu un om mai putin, nu am primit gol, ba chiar am marcat de doua ori. Insa au fost si exagerat de multe greseli de tehnica individuala, care ne-au privat de un rezultat mai consistent.

Urmeaza deplasarea spre casa, dupa care un nou meci, miercuri, de la ora 16.30, cu HC Zalau, pe teren propriu. Si aici incasarile vor fi donate pentru operatia de care are nevoie Denisa, la fel cum se va intampla si cu incasarile de la meciul de fotbal din Cupa Romaniei, dintre FCM Baia Mare si FC Voluntari, programat in aceeasi zi si la aceeasi ora (buna idee).

Sa mai spunem ca Madalina Zamfirescu a fost si ea imprumutata la Dunarea Braila pana in vara anului viitor si e clar ca Dunarea a facut o afacere buna: ne-a dat imprumut o jucatoare, Perianu, iar noi am dat la schimb trei (Tiron, Zamfirescu si Pirvut – ultimei ii va expira contractul cu HCM in vara).

HC Dunarea Braila – HCM Baia Mare: 25-30 (12-16)
Arbitri: Diana Florescu (Pitesti) – Ana Maria Stoia (Bucuresti)
Aruncari de la 7m: 2/3-3/3
Minute de eliminare: 2-10

Dunarea: Stan, Voicu – Udristoiu 5, A. Moldovan 4, Crap Irimia 3, Tiron 3 (1), Horjea 2 (1), Brot 2, Czeczi 2, Obedeanu 1, Axinte 1, Gheorghe 1, Apetrei 1, Orsivschi, Marchidanu. Antrenor: Costica Buceschi

Baia Mare: Munteanu, Dumanska – Perianu 6, Jezic 5, Geiger 5, Tanasie 4, Abbingh 3 (3), Ardean Elisei 2, Nechita 2, Oltean 1, Marin 1, Pineau 1, Marin, Szucs, Tatar, Gjeorgjievska . Antrenori: Aurelian Rosca si Ioan Baban.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2