Handbal: HCM Baia Mare castiga la Ploiesti al 11-lea meci din Liga Nationala

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hcm - larvik (mezok)Daca treaba merge mai slabut in Liga Campionilor, in campionat nu este extrem de dificil din cate se pare. HCM Baia Mare a castigat meciul disputat luni cu CSM Ploiesti, dar trebuie sa recunoastem ca s-a chinuit pana la final, acuzand o evidenta stare de oboseala. Nu avea cum sa fie altfel, pentru ca sambata s-a jucat in Liga Campionilor, la Rostov, luni a fost la Ploiesti, miercuri se joaca acasa cu Slobozia, iar sambata e meci din nou in Liga, cu Krim. Apoi, peste 8 zile e meciul cu CSM Bucuresti.

Tocmai de aceea ne-a si mirat cum Aurelian Rosca si Ioan Baban nu au folosit si jucatoarele teoretic odihnite, care n-au evoluat la Rostov sau au jucat foarte putin. Oltean, Tanasie si Szucs au stat o gramada pe banca. Gjeorgjevska si Perianu au jucat putin, insa fetele acestea doua mai trebuie sa confirme si ca merita sa joace la HCM. Ramane si faptul ca Do Nascimento nu are nici acum rezolvat permisul de munca si nici faptul ca Preda si Vizitiu, doua fetele odihnite si nominalizate in lotul largit n-au fost nici de aceasta data in lot.

Foarte greu s-am descurcat Baia Mare in acest meci. A inceput foarte slab, gazdele reusind sa conduca cu 5-1 dupa 8 minute de joc. Rosca a cerut time-out si a reglat putin jocul, astfel ca am egalat la 5 (14). Foarte slab aportul interilor, cu exceptia lui Abbingh. Pe inter dreapta chiar este o problema mare, pentru ca nici Geiger si nici Gjeorgjevska nu au marcat niciun gol, dar au gresit destul de mult si nici extrema nu a avut mingi utile. Baia Mare a urcat putin nivelul si a reusit sa preia conducerea si sa se distanteze la 2 goluri, pentru a termina cu 12-13 la pauza.

In partea a doua gazdele s-au straduit sa ne prinda din urma, au reusit sa egaleze la 16. Baimarencele s-au mobilizat inca o data si au reusit sa rupa echilibrul cu 10 minute inainte de final, cand aveau patru goluri si, chiar daca CSM a venit pana la doua goluri, finalul a apartinut HCM-ului care a castigat meritat. Scorul insa este exagerat fata de ce s-a intamplat in teren.

Mai este un lucru. Nici fetele de la HCM nu si-au luat banii de trei luni. Baietii asisderea, numai ca la ei mai sunt restante si din sezonul trecut. La fotbal sunt de anul trecut. Ce facem conducere senzationala? Voi ar trebuie sa nu aveti drept de munca.

CSM Ploiesti – HCM Baia Mare: 23-29 (12-13)

Arbitri: Radu Iliescu – Doru Manea (Bucuresti)
Aruncari de la 7m: 0/2-4/5
Minute de eliminare: 4-6

Ploiesti: Tatalovic, Dumitru – Farcau 6, Dmitrovic 4, Bozovic 4, Shutska 3/4, N. Tudor 3, Tivadar 2, Preda 1, Gavrila, Chiricuta, Vasilescu. Antrenor Neven Hrupec

Baia Mare: Munteanu, Ungureanu – Pineau 7 (4), Abbingh 6, Ardean Elisei 5, Tatar 4, Nechita 2, Marin 2, Jezic 1, Perianu 1, Oltean, Geiger, Szucs, Georgievska. Antrenori: Aurelian Rosca si Ioan Baban.

foto: comunitateahcm… dan mezok

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2