Handbal: HCM Baia Mare castiga la scor cu Ferencvaros si ia o optiune serioasa pentru sferturi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

melindaSuperba atmosfera din Polivalenta la meciul dintre HCM Baia Mare si FTC Rail Cargo Hungaria (Ferencvaros). Minus mascarile de final ale celor doua galerii, cand niciuna nu stia care sa strige mai cu foc “tiganii, tiganii”. Am mai fost si alte strigaturi, imnuri unul peste altul, din astea, dar atmosfera a fost una frumoasa, asa ca altadata.

Din capul locului trebuie sa spunem ca HCM Baia Mare a obtinut o victoria uriasa (daca ne raportam si la diferenta de scor). O victorie care o poate duce in sferturile Ligii Campionilor. Iar pentru asta, la modul teoretic, ar mai fi nevoie doar de o victorie acasa cu Thuringer. Apoi, nu conteaza ce ne alegem din grupa cealalta, pentru ca acolo sunt grupari cel putin la fel ca si Fradi, si chiar peste. Cert este ca se poate egala performanta de anul trecut, care ar fi deja mare lucru.

Baia Mare a intrat un pic mai greu in joc, dar nici FTC n-a reusit sa fie extrem de eficienta, conducand doar in doua randuri: 2-3 si 3-4 (7). Baia Mare inscrie de trei ori la rand si preia conducerea, apoi, de la 8-7 (15) face o noua tripla: 11-7 (19). HCM conduce pe finalul primei parti si cu 5 goluri, 15-10 sau 16-11, dar gestioneaza slab finalul de meci si primeste trei goluri, astfel ca la cabine se intra cu 16-14.

Pana la 17-16 (36) se pierd foarte multe mingi, lucrurile nu merg grozav de nicio parte, iar prima care “se trezeste” este HCM, care izbuteste sa mearga la 19-16 (38). Pineau este fabuloasa, Paula pazeste bine poarta, iar baimarencele se distanteaza incet incet: 23-19 (44), 27-20 (48), 29-21 (52). Nu se mai poate intampla nimic si finalul le gaseste pe fetele lui Rosca si Baban intr-o atmosfera de vis, cu sala in picioare in standing ovation.

HCM Baia Mare – FTC Rail Cargo Hungaria: 32-24 (16-14)

Arbitri: Michalis Tzaferopoulos si Andreas Bethmann (Grecia)
Aruncari de la 7m: 4/5-4/6
Minute de eliminare: 2-2

Baia Mare: Ungureanu – Pineau 10 (4), Geiger 4, Perianu 4, Ardean Elisei 4, Jezic 4, Do Nascimento 2, Abbingh 2, Nechita 2, Szucs, Marin. Nu au intrat in teren: Munteanu, Tatar, Tanasie, Preda, Vizitiu. Antrenori: Aurelian Rosca si Ioan Baban

Ferencvaros: Szikora, Tomasevic – Pena 9, Szekerczes 4 (4), Schatzl 3, Szollosi Zacsik 3, Pappne Szamoransky 2, Szucsanszki 1, Lukacs 1, Hornyak 1, Cifra, Sarka, Szekeres, Meszaros, Kovacsicz. Antrenori: Gabor Elek si Orsolya Verten.

ZiarMM

Foto: Dan Mezok (comunitatea hcmbaiamare – facebook)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    BRAVO FRUMOASELOR DE DATA ASTA SA FI FOST IN FATA VOASTRA CAMPIOANA LUMII <<<< a-ti fi NIMICIT-O FARA ALTE COMENTARII, !!!!!!!!!!!!!!!! deci se poate chiar daca insinuam o zi de exceptie CERT ESTE CA SE POATE bravo,,, bravo si felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vor veni si banii!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2