Handbal: HCM Baia Mare castiga meciul tur cu Dinamo Sinara si spera la calificarea in Final 4

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

handbalDoua goluri distanta pot fi multe sau pot fi putine, in functie de modul in care te prezinti la meciul retur. HCM Baia Mare a castigat meciul cu echipa din Volgograd dupa un final halucinant, dar fara sa presteze un joc bun. E greu de spus daca se putea mai mult, cert este ca HCM trebuie sa elimine multe din greselile din primul meci pentru a avea sanse sa intre in Final 4.

Dinamo a condus la inceput de meci cu 1-2 si 2-3 (6), dupa care Baia Mare inscrie de trei ori la rand, pentru 5-3 (10). Am crezut aici ca va exista un declic, ca fetele noastre vor reusi sa se desprinda, dar n-a fost deloc asa. Oaspetele se apara bine, atacul pozitional al HCM-ului este previzibil si rusoaicele inscriu de patru ori: 5-7 (15). Dinamo reuseste sa-si pastreze distanta si datorita evolutiei modeste a interilor echipei noastre, indiferent cine a jucat pe pozitie. Oaspetele se duc la 7-10 (23), dar HCM revine si egaleaza la 10 (26). La pauza, oaspetele intra cu un gol avans, reusita lui Davidenko din ultimele secunde nefiind validata (fusese insa 7m, dar numai de arbitraj nu ne putem lega).
Dinamo incepe mai bine partea a doua si conduce 12-14 (37). Perioadele de joc sunt curioase, cu Dinamo la doua goluri si revenirea HCM-ului, dar cu un joc dezlanat, cu trei extreme in teren si cu o lipsa de reactie ceva de speriat din partea lui Tiselj, care a invartit acealeasi jucatoare. Finalul de meci este extrem de interesant: Dinamo conduce cu 22-20, dar HCM egaleaza la 22 (57) si are chiar sansa sa inscrie din nou, dar greseste. Tunisianca El Ghaoui face 23-22, iar Luci Marin (foarte buna in ultima parte) egaleaza la 23. Akopian arunca peste si Do Nascimento inscrie. Rusoiacele se grabesc inexplicabil, pierd mingea si Lobach inchide tabela pe contraatac: 25-23.

HCM Baia Mare – Dinamo Sinara Volgograd: 25-23 (11-12)
Au arbitrat: Branka Maric si Zorica Masic (ambele din Rusia)
Aruncari de la 7m: 3/4-3/3
Minute de eliminare: 4-12
Baia Mare: Ungureanu, Arenhart – Lobach 5, Marin 4, Do Nascimento 4 (1), Abbingh 4 (2), Ardean Elisei 2, Herrem 2, Buceschi 1, Szucs 1, Makeeva 1, Davidenko 1, Nechita. Antrenori: Tone Tiselj si Grega Karpan
Dinamo: Sedoikina, Utkina – Akopian 6 (3), Kochetova 6, El Ghaoui 5, Fanina 3, Dmitrieva 2, Gace 1, Cernova, Frolova, Danshina, Vedekina, Chopikian, Peche, Petrova. Antrenor: Victor Riabik

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

6 Comments

 1. pitbull

  Si ce mare realizare? In primul rand e handbal, iar apoi e feminin. Hai sa bagam cateva milioane de euro in schi fond.

  Reply
 2. Radoi

  Castigam cupa Europei. Si? Strazile sunt puscate, orasul e dezastru, in cartiere e mizerie de nedescris, noroi, alei de beton crapate si inundate. Iar Kake se bucura ca are bugetul orasului pe mana sa il dea pe doua goluri in plus. Chiar nu vede nimeni ridicolul situatiei? Da, la Gyor e o echipa de valoare. Dar acolo banii vin de la Audi, nu de la nevoile neacoperite ale orasului. Un oras care arata intr-un mare fel fata de Baia Mare. Nu il intereseaza sa isi faca o echipa de oameni competenti in Primarie, are treaba cu echipa de handbal si cu controlarea presei. Pe asta isi canalizeaza tot efortul.

  Reply
 3. dilau

  bravo fetelor ! si – din nou – bravo kake!. am facut un meci cam naspa, am gresit cit pentru 3, portarul lor a prins cam tot iar paula noastra …….,trebuie sa recunoastem ca am beneficiat si de cei 5% pentru gazde dar victoria tot victorie ramine. pentru retur sint sanse – nu cred ca facem doua meciuri proaste la rind – iar arbitrajul surorilor ” bonaparte” sigur n-o sa fie impotriva noastra. :))).

  Reply
 4. ioan

  Ce poti sa mai comentezi cand ai vazut acest meci al mercenarelor nesimtite si care nu sau DARUIT DE NICI UN FEL,, un antrenor de tot c… , sa traga ponoasele cine l-a adus, un gunoi fara precedent , un nimeni precum toate mizeriile care timp de 11 minute nu au vrut sa dea GOL<<< portarii in tentionat sareau in vers fata de unde mergea mingea la poarta,, coordonare YOC,, 7m YOC,, un kake si o conducere de tat rasul,, sigur nu vom fi campioane numai cu arbitrii,, in perspectiva daca nu il dati afara pe n… tisely,, va fi pacat de BANII NOSTRII PUBLICI si asa abuzati fara temei legal,, dar in primarie orice ilegalitate este viabila ,,, nu ne mai repetam cum nu se doreste a se face curatenie cu banii nostrii publici !!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2