Handbal: HCM Baia Mare castiga ultimul meci acasa din grupele Ligii Campionilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hcm ardean - mezokHCM Baia Mare si-a incheiat prestatia pe teren propriu in meciurile oficiale ale acestui sezon, cu o partida de Liga Campionilor, in care a intalnit pe RK Krim Mercator Ljubljana, meciul pentru locurile 3-4 din grupa A. Baia Mare castigase si la Ljubljana, cu 33-27 si doar o infrangere la peste 7 goluri diferenta ar fi adus calificarea celor de la Krim in faza a doua a grupelor.

Nu avea cum sa se intample asta in Polivalenta din Baia Mare, astfel ca o vom gasi pe HCM si anul viitor tot in Liga Campionilor. Mai este un singur meci, la Larvik si cate puncte vom obtine acolo, cu atatea vom merge mai departe.

Cum Rostov Don a invins astazi pe Larvik cu 26-25, e clar ca Rostov merge in grupele principale cu 4 victorii (8 puncte, in timp ce Larvik are 2 puncte si inca un meci cu HCM, in Norvegia, deci prima sansa sa face 4 puncte. Speram sa nu reuseasca.

Baia Mare a inceput foarte bine meciul, timp de 7 minute reusind sa inscrie de 6 ori si sa primeasca unul singur, gratie unei aparari foarte bune. Krim nu a cedat, s-a straduit sa revina in joc, a redus din diferenta sistematic si a ajuns la un moment dat la 8-7 (13). O singura data mai vine Krim foarte aproape, la 13-12 (23), pentru ca finalul de prima repriza sa ne gaseasca la 16-14.

Partea a doua incepe foarte bine pentru HCM, care reuseste sa marcheze de cinci ori consecutiv si sa faca: 21-14 (37). Din aceste moment a fost clar ca echipa slovena nu mai are cum sa ne prinda din urma. Diferenta de scor a ajuns pana la 8 goluri, iar Krim a venit cel mai aproape la 27-22 (49), gratie numeroaselor reusite ale bulgaroaicei de culoare, Omoregie. Finalul a gasit toata lumea multumita si un scor bun: 35-28. Au fost 7 goluri, dar pentru Baia Mare,

HCM Baia Mare – Krim Mercator Ljubljana: 35-28 (16-14)

Arbitri: Radojko Brkic – Andrei Jusufhodzic (Austria)
Aruncari de la 7m: 5/5-1/3
Minute de eliminare: 8-2

HCM: Ungureanu, Munteanu – Pineau 9 (5), Geiger 7, Ardean 5, Tanasie 4, Perianu 3, Do Nascimento 3, Nechita 2, Oltean 1, Jezic 1, Szucs, Abbingh, Gjorgjevska, Marin, Tatar. Antrenori: Aurelian Rosca si Ioan Baban

Krim: Marincek, Pandzic, Stefanisin – Omoregie 10, Mavsar 6 (1), Beganovic 3, Obradovic 3, Koren 2, Bajramoska 1, Juric 1, Zulic 1, Baric 1, Abina, Lukovic, Avbelj, Zrimsek. Antrenori: Marta Bon si Jure Sterbucl.

ZiarMM

Foto: Dan Mezok, pagina facebook comunitatea hcmbaiamare

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2