Handbal: HCM Baia Mare castiga usor cu Dunarea Braila si isi muta gandul spre meciul cu Viborg

hcmCu Melinda Geiger, Eliza Buceschi, Laura Oltean, Timea Tatar in tribuna, iar Claudia Cetateanu, Geta Dinis Vartic si Elena Gjeorgjievska pe foaie, dar nefolosite, HCM Baia Mare a invins fara drept de apel o echipa care s-a prezentat in Baia Mare cu 13 jucatoare, iar in partea a doua cele mai bune au stat mai mult pe banca decat in teren.

Brailenii vorbesc deje despre apusul unui Soare, dar nu stiu ce ar fi putut face tehnicianul Dunarii in acest meci. Fara o banca de rezerve cat de cat, Braila a rezistat doar in primul sfert de ora al meciului, dupa care HCM si-a vazut de treaba si a marcat exact de cate ori a putut. Ba chiar mergea si mai mult, pentru ca au existat si ratari. Ultimele 10 minute de meci au aratat ca un joc intre doua trupe de scolarite, unde de a 8-a si una de a 12-a, aia mare inscriind pe contraatac de nenumarate ori, in timp ce a opta arunca numai in brate sau peste poarta.

Ne-a placut foarte mult Ksenia Makeeva, in ambele faze si, speram noi, Tiselj s-a lamurit ca e cel mai bun pivot. De asemenea, foarte bine a jucat si Gabi Szucs, care a primit mult mai multe minute ca de obicei. Do Nascimento si Camilla Herrem au marcat 6, respectiv 7 goluri, iar Lobach si Marin si-au facut treaba bine. De mirare din nou ca Pirvut a jucat foarte putin si de ce n-a jucat deloc Dinis Vartic.
Dincolo, de la echipa braileana am remarcat-o pe Gabriela Perianu, jucatoarea flancata imediat dupa meci de oameni de la HCM. Cine stie, poate discuta oamenii si de vreun transfer. Iar cum Gabi e prietena cu Albert Cristescu, o familie s-ar putea intemeia si in Baia Mare.
A fost prezenta la meci si Timea Tatar, sportiva care a avut probleme cu un “descentrat” cu o seara in urma si, dupa cum am observat noi, lucrurile nu sunt grave fizic. Speram sa nu fie probleme nici la partea mentala.
Duminica, de la ora 20.00, HCM Baia Mare va juca impotriva echipei daneze Viborg, in ultima etapa din faza grupelor Ligii Campionilor. Un meci foarte important, care aduce sigur calificarea in sferturi celei care invinge. Si Viborg a jucat in aceasta seara si a invins cu 27-26 in deplasare la ultima clasata, Nyk.

HCM Baia Mare – HC Dunarea Braila: 41-20 (23-13)
Arbitri: Sebastian Marza si Cristian Nedelea (Cluj-Napoca)
Aruncari de la 7m: 0/1-5/8
Minute de eliminare: 2-6
Baia Mare: Ungureanu, Arenhart – Makeeva 8, Herrem 7, Do Nascimento 6, Marin 4, Lobach 4, Davidenko 3, Szucs 3, Abbingh 3, Nechita 2, Ardean Elisei 1, Pirvut. Antrenori: Tone Tiselj si Grega Karpan
Dunarea: Dobre, Stan – Perianu 7, A. Moldovan 4 (1), Czeczi 3 (2), Gheorghe 2, Boldyreva 1, Marchidanu 1, Horjea 1 (1), Ganichkina 1, Safta, Irimia, Esanu. Antrenor: Alexandrina Soare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1