Handbal. HCM Baia Mare a castigat intr-una dintre deplasarile grele

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hcmO vizita la Roman in calitate de echipa adversa nu are cum sa fie una usoara. Depinde insa ce oferi si tu pe teren, altminteri deplasarea poate fi un cosmar. Iar HCM Baia Mare a aratat, pastrand totusi niste proportii, ca poate sa-si faca meciul greu (prima repriza) sau ca poate merge la pas (repriza a doua). La “pasul asta” inseamna insa multa munca si daruire in teren.

Baia Mare joaca pe trei fronturi, campionat, Cupa României si Liga Campionilor si vrea sa bifeze maximum posibil din fiecare obiectiv. Daca oamenii nu se gandesc la castigarea trofeului Ligii Campionilor, la campionat si la Cupa se gandesc.
HCM a jucat slab in prima repriza. Nu s-a aparat cum trebuie, chiar daca a luat doar 11 goluri, in schimb problema cea mare a venit in faza de atac, unde ratarile au fost exagerat de multe. Gazdele au condus cu 3-1 (6), apoi am egalat si chiar am luat conducerea, dar jocul m-a fost legat si a permis gazdelor sa faca mai mult. Ba chiar sa intre la cabine cu avantaj de doua goluri: 11-9.
Acest avantaj a fost dus la 12-9 (32), dupa care Baia Mare a luat meciul in propriile maini, s-a descurcat excelent pe faza de aparare si n-a mai ratat aiurea. HCM a marcat de sase ori, apoi s-a dus la 5-6 goluri diferenta, avantaj pe care l-a pastrat pana la final.

HCM Roman – HCM Baia Mare 19-24 (11-9)
Au arbitrat: Marian State (Buzau) – Bogdan Dordea (Sibiu)
Aruncari de la 7m: 2/5-2/5
Minute de eliminare: 4-8
HCM Roman: Timosenkova, Polocoser – Agrigoroaie 4, Stoleru 4, Toscovic 4 (1), Mihalschi 3 (1), Iuganu 2, Babeanu 1, Chitacu 1, Drutu, Horobet, Cilici. Antrenor: Florentin Pera
HCM Baia Mare: Ungureanu, Cetateanu – Buceschi 4 (2), Herrem 3, Davidenko 3, Ardean Elisei 3, Do Nascimento 3, Makeeva 2, Marin 2, Georgievska 2, Lobach 1, Abbingh 1, Szücs, Nechita, Tatar. Antrenori: Tone Tiselj si Grega Karpan.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1