Handbal: HCM Baia Mare incheie cu victorie si cu medalia de argint un sezon extrem de greu

Reclame home 1
Reclame home 1

hcm baia mar ftcFinala campionatului a devenit dupa infrangerea de la Brasov un meci dus in zona banalului. Partida dintre HCM si CSM Bucuresti s-a disputat vineri, pentru ca sambata deja nu mai putea sa se dispute in Baia Mare, pentru ca maretul club are de platit cca 80.000 lei lui Lois Abbingh. E bine ca s-a mutat vineri si ca lumea a putut vedea cam ultima oara in acest sezon pe HCM. Putina lume, unde sub 1000 de spectatori.

CSMB venea in Baia Mare dupa o distractie legata de victoria in Liga Nationala si de calificarea in Final Four-ul din Liga Campionilor. Desi a venit cu aproape tot ce are mai bun si a jucat serios, fetele lui Rasmussen au capotat clar in duelul cu cele 10 jucatoare valide de la HCM (opt de camp si doua in poarta).

Jocul a fost echilibrat in prima sa parte, cele doua echipe fiind pe rand la conducere. De la 10-9 (22), Baia Mare inscrie de trei ori la rand, face 13-9 si termina prima repriza in avantaj de trei goluri: 14-11. In partea a doua, de la 18-15 (36), Bucuresti a reusit egalarea la 18, apoi a tinut egalul si la 19 (39), pentru ca finalul de meci sa apartina categoric echipei noastre, care a avut si cinci goluri diferenta: 29-24 (57).

HCM Baia Mare – CSM Bucuresti: 30-28 (14-11)

Au arbitrat: Anamaria Stoia (Bucuresti) si Carmen Florescu (Pitesti)
Aruncari de la 7m: 7/9-5/7
Minute de eliminare: 2-8

Baia Mare (antrenor Aurelian Rosca): Munteanu, Dumanska – Do Nascimento 11 (6), Tatar 5, Ardean Elisei 4, Marin 4, Perianu 3, Vizitiu 3, Abbingh, Szucs.

Bucuresti (antrenor Kim Rasmussen): Pessoa, Iordache – Fisker 7, Torstenson 5, Manea 3, Jorgensen 3, Rodrigues 3 (2), Gullden 2 (1), Bradeanu 2 (2), Martin 2, Curea 1, Vetkova.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole