Handbal: HCM Baia Mare la un singur pas de grupele Ligii Campionilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

melinda geiger hcm baia mareSambata dupa-amiaza, in Sala Polivalenta din Baia Mare, s-au disputat primele doua meciuri din cadrul turneului de calificare in grupele Ligii Campionilor. Doar echipa care va castiga turneul va ajunge in faza grupelor, mai exact chiar in Grupa A, alaturi de echipele Larvik HK (campioana Norvegiei), Krim Mercator Ljubljana (campioana Sloveniei) si Rostov Don (campioana Rusiei).

In primul meci, echipa daneza Team Esbjerg s-a impus cu scorul de 32-28, in fata echipei turce Ankara Yenimahalle. Am revazut-o in acest meci pe Yeliz Ozel, fosta jucatoare de la Oltchim, care a evoluat foarte bine, fiind de altfel principala realizatoare. Ne-a interesat insa mai mult echipa castigatoare, Team Esbjerg, pentru ca ea este cea cu care ne vom bate duminica in finala. Si am vazut acolo o olandeza foarte buna, Estavana Polman, am vazut-o si Pe Griegel si pe Jenny Alm, jucatoare de certa valoare.
N-a fost insa un joc stralucit, Esbjerg parand ca se menajeaza pentru finala. Echipa turca s-a straduit sa faca fata adversarei sale, dar cu o singura floare e mai greu.
Al doilea meci a adus fata in fata echipele HCM Baia Mare si Bel-AZ Minsk. Baia Mare a dominat jocul de la un capat la altul si a castigat fara drept de apel, cu 31-21 (15-8), cu plusuri pentru fiecare debut si final de repriza. Au fost insa si multe greseli la echipa antrenata de Aurelian Rosca si Ioan Baban, erori care nu trebuie sa le mai vedem si duminica, pentru ca echipa daneza ne va taxa de fiecare data,

HCM Baia Mare – BNTU-BelAZ Minsk Reg: 31-21 (15-8)
Arbitri: Miklos Andorka si Robert Hucker (ambii din Ungaria). Delegat EHF: Klaus Dieter Convents (Belgia). Obs. arbitri: Christian Kaschutz (Austria)
Atuncari de la 7m: 1/1-1/2
Minute de eliminare: 8-0
Baia Mare: Munteanu, Ungureanu – Geiger 6, Abbingh 6 (1), Nechita 5, Vizitiu 4, Marin 3, Ardean Elisei 2, Jezic 2, Oltean 1, Tanasie 1, Perianu 1, Pineau, Szucs, Tatar, Preda. Antrenori: Aurelian Rosca si Ioan Baban
BelAZ Minsk: Safonova, Stut – Mazgo 5 (1), Silitskaia 5, Artiuhovich 4, Danshina 2, Hutava 1, Ozolina 1, Suhamirava 1, Kulik 1, Kudriavceva 1, Hrakuskaia, Drazdova, Platanovich, Kanaval, Rudkovskaia. Antrenor: Konstantin Charovarov.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2