Handbal: HCM Baia Mare n-a stralucit, dar si-a luat punctele

Reclame home 1
Reclame home 1

hcmHCM Baia Mare a plecat spre Constanta miercuri, via Bucuresti, iar joi dupa-amiaza a evoluat in campionat cu Neptun din localitate. Au facut deplasarea 15 fete, acestea urmand sa mearga si in deplasarea din Suedia, de la Savehof, acolo unde HCM va juca duminica, in Liga Campionilor.

Jocul de la Constanta nu se anunta nici greu, nici usor, cert este ca HCM trebuia sa face minimum posibil sa-si ia punctele si de aici. A facut-o, dar dupa un joc indoielnic, care aduce o gramada de semne de intrebare.
Constanta a inceput mai bine si a condus sistematic: 3-1 (5), 6-3 (12). Tot asteptam momentul in care baimarencele sa reuseasca sa revina pe tabela, dar Enescu si-a vazut de treaba si a marcat la foc automat, contabilizand pana la finalul primei parti 10 reusite. Si doar unul a fost din 7m. Diferenta de scor a ajuns chiar la 4 goluri, 9-5 (16), moment in care Tiselj a cerut time-out. Makeeva a marcat de doua ori, dar egalitatea a venit mult mai tarziu, in min. 26, 12-12. Prima oara cand HCM a condus a fost la 13-14 (29), iar la cabine a fost egal 15.
O prima repriza in care am primit enorm de multe goluri (15), in care poarta n-a prins mai nimic si unde erorile au fost numeroase.

In repriza secunda, Baia Mare incearca sa puna stapanire pe joc. De la 17-17 (34) se ajunge la 17-20 (39), iar mai apoi, pana la jumatate reprizei, diferenta de scor urca la 6 goluri: 18-24. Tinem de scor, ba chiar merge la 7 distanta: 21-28 (52). De aici incolo jucam penibil, luam 6 goluri si marcam unul singur din 7m si partida se incheie cu 27-29. Nu e de facut prea multa galagie dupa acest meci. Pentru ca e mai important meciul de duminica. Acesta trebuia doar castigat. Si s-au obtinut trei puncte. Succes la Savehof.

Neptun Constanta – HCM Baia Mare: 27-29 (15-15)
Au arbitrat: Georgiana Doana – Ana Maria Gociu (Bucuresti)
Aruncari de la 7m: 4/4-6/7
Minute de eliminare: 2-4
Neptun: Visan, Petrescu – Enescu 15 (4), A. Ivan 4, L. Tamas 3, M. Toma 2, Orsivischi 1, Strahan 1, Iovanescu 1, Marginean, Barbos. Antrenor: Ioan Craciun
HCM Baia Mare: Arenhart, Ungureanu – Buceschi 6 (3), Do Nascimento 6 (3), Herrem 4, Makeeva 4, Ardean Elisei 3, Davidenko 2, Abbingh 2, Pirvut 1, Georgievska 1, Szucs, Lobach, Szucs. Antrenori: Tone Tiselj si Grega Karpan

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    Aceste mercenare cu inclusiv mercenarul tiseli,, cam nul in ultima vreme vedeti n-are nici o CONCEPTIE DE JOC,,, VOR FACE CU MULTA LAUDA UILTIMUL LOC IN EUROPA PE BANII NOSTRII PUBLICI,, opriti TEROAREA PANA NU ESTE TARZIU, kake, conducerea tehnica , plecati dracului odata si lasati BANII NOSTRII PUBLICI PENTRU VIITORUL ORASULUI SI ASA INDATORAT PE URMATORII 30 de ani !!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2