Handbal: HCM Baia Mare pierde din nou un meci din care putea obtine mai mult

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

rostovVineri seara, HCM Baia Mare a intalnit in Sala Polivalenta campioana Rusiei, Rostov Don, una dintre cele mai puternice echipe din lume in acest moment. Am avut parte de un meci ciudat, in care Rostov a parut ca nu are cum sa piarda vreun punct, dar din care, totusi, puteam obtine mult mai mult, chiar victoria. N-a fost sa fie si HCM pierde o a doua ocazie de a deveni cu adevarat o echipa redutabila, dupa infrangerea de saptamana trecuta, cu Larvik.

Dupa 1-1, baimarencele cedeaza teren, si se ajunge la 1-4 (6) sau 3-7 (13). Toate golurile echipei ruse au plecat din zona centrala sau din zona interului dreapta. Rosca o muta pe Ardean in intermediar si pe Jezic in extrema, iar capitanul echipei noastre se descurca mai bine. Pineau si Marin reduc din diferenta: 5-7 (14), ba chiar reusim sa venim la un gol (8-9 min. 22) si sa egalam la 10 (26). Profitand si de eliminarea Lucianei Marin, oaspetele puncteaza de trei ori pe finalul primei parti si de intra la cabine cu 10-13.

Rosca schimba in aparare dupa pauza si muta putin si in atac. Paula ne ajuta si ea in poarta si iar Abbingh inscrie de doua ori: 12-13 (34). Iar se duc cele din Rostov la trei goluri, dar echipa noastra reuseste sa egaleze la 16 (42) si chiar are sansa sa preia pentru prima oara conducerea in meci. Nu se intampla acest lucru, este eliminata apoi Do Nascimento, apoi Ardean vede cartonasul rosu pentru un fault dur la Sen si oaspetele izbutesc sa se distanteze din nou: 16-19 (49). Se mentine diferenta pana la 18-21 (55), dupa care Abbingh puncteaza de doua ori pentru 20-21 (59.04). Rostov este in atac, Leslie cere time-out, rezolva cu o schema adevarata de atac si Sen inscrie: 20-22 si jocul s-a terminat.

HCM Baia Mare – Rosotv Don: 20-22 (10-13)

Arbitri: Andrei Marin Lorente – Ignacio Garcia Serradilla (Spania)
Aruncari de la 7m: 4/4-2/3
Minute de eliminare: 8-4 (in min. 45, Ardean a vazut cartonasul rosu direct)

Baia Mare: Ungureanu – Abbingh 6 (3), Pineau 5 (1), Jezic 3, Perianu 2, Ardean 1, Do Nascimento 1, Geiger 1, Marin 1, Oltean, Tanasie, Szucs, Nechita. Antrenori: Aurelian Rosca si Ioan Baban

Rostov: Lunde, Sedoikina – Managarova 5, Sen 5, Ilina 5 (2), Avdekova 2, Slivinskaia 1, Petrova 1, Bobrovnikova 1, Shumkute 1, Borshchenko 1, Punko, Makeeva, Davidenko, Kiseleva, Stepanova. Antrenor: Jan Leslie.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2