Handbal: HCM Baia Mare pierde in Norvegia si merge cu zero puncte in grupele principale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hcm melindaHCM Baia Mare va merge fara niciun punct in grupele principale si e greu de spus daca va mai reusi performanta de anul trecut. Aia pe care n-o stim noi aprecia si care reprezinta enorm pentru un oras de talia Baii Mari. Ba asta nici nu e foarte ciudat pana la urma, ca nici Larvik nu are mai mult de 45.000 de locuitori, dar macar aia n-au unul care le stie pe toate. Ori daca il au, urgent il dau afara.

Baia Mare a crezut vreo 10 minute in sansa ei, cu tarie, dupa care a clacat. Si, culmea, a clacat chiar Pineau, jucatoarea franceza parand probabil mai interesata sa-si pastreze locul in fruntea clasamentului golgheterilor din Liga Campionilor.

Pentru ca a aruncat de multe ori degeaba la poarta, plus ca a pierdut multe alte mingi. Rosca si-a dat seama ca doar Abbingh arunca la poarta din inter stanga si a inceput cu ea titulara. Chiar daca si rateaza si mai pierde mingi este mult peste Perianu, care doar rateaza si pierde mingi (in aparare este insa OK).

Mai greu de lamurit cine a insistat sa-i prelungeasca contractul macedonencei Gjorgjievska si care a fost motivul. Intrebari sunt si in ceea ce-o priveste pe Vizitiu. Ar fi ideal sa vedem si noi cam ce salarii le platesc baimarenii acestor doamne, pentru ca umbla vorbe care mai de care.

HCM s-a descurcat bine in primele minute, cand a condus cu 0-3 si 1-4, apoi n-a mai reusit sa inscrie timp de 7 minute, primind in schimb sase goluri. De la 7-4, HCM a reusit sa revina in joc, a egalat la 9, apoi iar a fost condusa, pentru a avea cinci minute foarte bune pe final: 11-12. Cu doua secunde inainte de final, Nora Mork a marcat pentru 12-12 (nici acum n-am gasit antidot pentru ea).

Si in repriza a doua suntem aproape de adversara, dar de la 15-15 (35) am ratat nu mai putin de 3 aruncari de la 7m in faza consecutive. Am revenit la 18-18 si am stat langa Larvik pana la 23-21, dupa care finalul este slab si pierdem 27-22.

Larvik HK – HCM Baia Mare: 27-22 (12-12)

Arbitri: Said Bounouara – Khalid Sami (Franta)
Aruncari de la 7m: 4/4-5/8
Minute de eliminare: 6-6

Larvik: Toft, Hasanic – Nora Mork 11 (4), Solberg 4, Kurtovic 3, Hammerseng Edin 3, Breistol 3, Fraftjord 2, Breivang 1, Molid Sobstad, Stange. Antrenor: Tor Odvar Moen

HCM Baia Mare: Ungureanu, Munteanu – Abbingh 4, Pineau 4 (3), Do Nascimento 3 (2), Jezic 3, Ardean 3, Geiger 1, Tanasie 1, Vizitiu 1, Nechita 1, Vizitiu, Marin 1, Szucs, Perianu, Tatar. Antrenor: Aurelian Rosca si Ioan Baban.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2