Handbal: HCM Baia Mare revine pe prima pozitie in Liga Nationala, dar jocul scartaie serios

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

melinda geiger hcm baia mareJoi seara, HCM Baia Mare a obtinut o victorie normala in meciul cu Unirea Slobozia, din penultima etapa a Ligii Nationale la feminin. HCM a invins la 10 goluri diferenta, dar spectatorii prezenti in sala au asistat la un meci anost, fara sare si piper, care s-a disputat pentru ca era programat. Ambele grupari au evoluat modest, parand mai degraba un meci de vacanta.

Antrenorul principal al echipei noastre a lasat pe margine jucatoare de baza. N-au facut parte din lot Cetateanu, Dumanska, Oltean, Nechita si Georgievska, iar in meci nu au intrat deloc Do Nascimento, Ungureanu, Lobach si Buceschi. Li s-a dat sansa altor jucatoare sa arate ce vor, iar unele au speculat sansa. Dupa o prima repriza in care n-a intrat in joc cum trebuie, a venit o repriza secunda foarte buna pentru Melinda Geiger, al carei prim gol a fost de departe cel mai aplaudat. La fel de bine s-a descurcat si Geta Dinis Vartic. Mai multe minute la rand in teren au fost numai jucatoare romance, pentru ca si pe Gabi Szucs o consideram romanca.

Echilibru a fost doar la inceput si asta pentru ca HCM a jucat slab, fara orizont, fara ritm si cu destule greseli tehnice individuale. De la 6-4 (16) Baia Mare s-a distantat la noua goluri in doar noua minute: 15-6 (25), pentru ca la pauza sa se intre cu 16-8. Dupa reluare, jocul a fost la fel de plictisitor, chiar daca Baia Mare s-a distantat la 26-13 (50). Finalul n-a fost en-fanfare, dar a ramas o diferenta de 10 goluri si HCM Baia Mare trece din nou pe prima pozitie in clasament. N-a fost vreun meci grozav, dar conteaza punctele. N-a fost la meci nici antrenorul-presedinte-conducator-jucator si ce-o mai fi. S-ar putea spune ca de aia nu s-au bagat materiale la greu.

HCM Baia Mare – Unirea Slobozia: 30-20 (16-8)
Arbitri: Bogdan Dordea (Sibiu) – Marian State (Buzau)
Aruncari de la 7m: 1/4-3/5
Minute de eliminare: 6-0
Baia Mare: Arenhart – Ardean 6, Pirvut 5 (1), Tatar 5, Davidenko 4, Geiger 3, Makeeva 2, Dinis Vartic 2, Abbingh 2, Herrem 1, Szucs, Marin. Antrenori: Tone Tiselj si Grega Karpan
Slobozia: Martin, G. Nica – Dascalita 11 (2), Carabulea 2, Artean 2, Dragan 2, Simion 1, Moroianu 1 (1), Dragut 1, Gavrila, Cr. Nica, Urse, Stanciulescu, Bacaoanu, Paval, Grigoras. Antrenori: Liviu Paraschiv si Gabriel Basarab

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    Aceste mironosite executa exact ceea ce scriam de mult sunt plictisite fundamental de handbal,, si-au luat banuitii nostrii publici si dupa noi potopul,, rusine sa va fie , in specila llui kake si toata mizeria de conducere tehnica si nu numai , cat despre tisely nu puteati gasi mai mare gunoi ca si asta ,, localnicul si razboinicul nostru local COSTICA N-A FOST BUN !!!!!!!!!!!!! mizerii ce sunteti in bloc !!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2