Handbal: HCM Baia Mare s-a calificat in sferturile de finale ale Ligii Campionilor

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

bm-thurinHandbalul feminin din Baia Mare peformeaza pentru al treilea an consecutiv. Dupa ce in primul sezon nu am trecut de faza grupelor, in urmatoarele doua HCM a ajuns in sferturile de finale, adica intre primele opt echipe din lume. Nu e deloc putin lucru si populatia Baii Mari poate fi mandra ca a sustinut aceasta echipa. E posibil ca nu toata lumea sa agreeze intrecerile sportive, dar cel putin aici s-a facut performanta.

Thuringer a venit in Baia Mare cu doar 10 jucatoare de camp, avand mai multe indisponibilitati. E drept ca nici la noi n-au jucat Melinda Geiger si Ada Nechita, ambele cu probleme medicale. Melinda are probleme la menisc si se pare ca este nevoie de operatie, iar asta inseamna si minimum o luna de pauza.

S-a jucat rapid, s-au marcat o multime de goluri (mai bine de un gol pe minut), s-a si ratat, au fost si mingi pierdute pe greseli individuale (cei drept foarte putine la noi). A jucat toata lumea si Baia Mare isi pastreaza invincibilitatea in acest an.

Oaspetele au tinut aproape de HCM doar pana in min. 13, cand scorul a fost 7-7. Am marcat apoi de doua ori, Thuringer a revenit la 9-8, pentru ca HCM sa inscrie de patru ori consecutiv: 13-8 (19). Din acest moment s-a rupt jocul, Baia Mare a fost extrem de dezinvolta, iar la pauza s-a intrat cu 19-12. Tot HCM este vioara intai si dupa reluare, izbutind sa mareasca diferenta de scor: 23-13 (36), 29-16 (42), 35-20 (50). Finalul este ceva mai relaxant, fara nicio emotie si cu maxima bucurie in tribune.

HCM Baia Mare – Thuringer HC: 38-27 (19-12)
Au arbitrat: Saso Krkacev si Gjoko Kolevski (Macedonia)
Aruncari de la 7m: 7/9-3/4
Minute de eliminare: 2-8

Baia Mare: Ungureanu, Munteanu, Dumanska – Do Nascimento 9, Pineau 7 (4), Tanasie 6, Vizitiu 6, Abbingh 6 (1), Perianu 1, Marin 1, Ardean Elisei 1, Jezic 1, Szucs, Tatar, Preda. Antrenori: Aurelian Rosca si Ioan Baban

Thuringer: Krause, Eckerle – Schmelzer 6, Buceschi 5 (3), Frey 3, Resetnikova 3, Van der Wiel 2, Snelder 2, Huber 2, Deroin 2, Pintea 1, Engel 1. Antrenori: Herbert Muller si Helfried Muller.

ZiarMM

Foto: Dan Mezok

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1