Handbal: HCM Baia Mare s-a calificat pentru a treia oara consecutiv in grupele Ligii Campionilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

timeCe meci senzational ne-a oferit astazi HCM Baia Mare. Finala turneului preliminar de calificare in grupele Ligii Campionilor s-a disputat intre HCM Baia Mare si Team Esbjerg, vicecampioana Danemarcei, asta dupa ce ambele echipe si-au castigat meciurile din prima zi. Aurelian Rosca si Ioan Baban au pregatit excelent meciul, fetele au pus in aplicare ce li s-a spus si a iesit o partida exceptionala, in care HCM s-a impus cu 32-21 (15-9) si a obtinut biletele pentru grupele Ligii.

Nu e deloc putin pentru nicio grupare sa fie intre cele mai bune 16 echipe din Europa trei ani la rand. In conditiile in care nici nu sta in spatele tau vreo multinationala, vreun miliardar rus sau cine stie ce super-fabrica. Nu, e vorba in mare parte de banii cetatenilor municipiului Baia Mare, care nu-s deloc foarte multi.

Baia Mare a intrat extrem de montata in joc, s-a aparat excelent, iar Ionica Munteanu avea sa faca o partida fabuloasa. Danezele au plecat cu un pasiv de cinci goluri, pentru ca in min. 8 era 5-0. Abia la a saptea aruncare Esbjerg a reusit sa inscrie, prin olandeza van der Heijden, jucatoare care avea sa fie singura in stare sa inscrie din actiune si in minutele urmatoare. HCM joaca in continuare foarte bine si duce diferenta de scor la 10-4 (23), dar Esbjerg si-a revenit si a redus pasivul la 13-9 (28). Geiger si Gabi Szucs inscriu ultimele doua goluri ale reprizei si e 16-9.

HCM vine de la cabine de parca ar fi 0-0 si isi vede in continuare de treaba. Implicit, diferenta de scor creste si ajunge la cote incredibile: 18-10 (37), 22-13 (45), 26-16 (51). Esbjerg se indreapta spre catastrofa, chiar daca HCM utilizeaza toti oamenii de pe banca (minus Paula Ungureanu). Cu doua minute inainte de final, HCM avea 15 goluri diferenta: 32-17. S-a terminat 32-21, cu patru goluri marcate de oaspete, dar fara vreo importanta.

HCM Baia Mare – Team Esbjerg: 32-21 (15-9)
Arbitri: Ivan Pavicevic si Milos Raznatovic (Muntenegru)
Aruncari de la 7m: 2/2-2/3
Minute de eliminare: 8-2

Baia Mare: Munteanu, Ungureanu – Ardean Elisei 9 (1), Geiger 5, Abbingh 5 (1), Jezic 3, Nechita 3, Perianu 2, Pineau 2, Oltean 1, Tanasie 1, Szucs 1, Marin, Tatar, Vizitiu, Preda. Antrennori: Aurelian Rosca si Ioan Baban

Esbjerg: Sando, Idehn – Van der Heijden 5, Grigel 4 (2), Polman 3, Kviesgaard 3, Vestergaard 3, Zahariassen 2, Alm 1, Seest, Forslund, Nielsen, Riegelhuth. Antrenori: Lars Frederiksen si Lars Jeppesen.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

2 Comments

 1. huoo tiganii

  da si aceasta ocazie tiganii din galeria HCM-ului in frunte cu… sa plece dracului in india si sa ne lasa in pace. S-a umplut HCM-ul de…
  Se fac diferentieri intre jucatoare. … Pe restul jucoatorelor nici nu le apreciaza.
  Pai bai lichele de… aciuati in tara noastra nu uitati in …voastre ca sunteti musafiri aici nu sugaci de bani publici.

  Primare du-te dracului cu … ta cu tot aia cu 77 pe tricou ca ai umplut handbalul baimarean de…. La naiba si cu Kotetz ala si cu nevasta-sa care …
  Bai COTETULE pleaca de la HCM cara-te si tu cu tiganii tai cu tot.
  HCM-ul e al baimarenilor nu al vostru ba tampitilor.

  Reply
 2. huoo tiganii

  DEMISIA LUI KOTECZ !
  COTETE DA-TI DEMISIA noi plattitorii de impozite nu te mai vrem in conducerea clubului si il poti lua si pe bijnitarul de bilete BALA cu tine.

  Primare daca in 2 saptami nu-i dai afara pe limbricii astia 2 pleci si tu cu ei si cu … ta cu tot.
  Un sut in cur la Simi de la galerie si la Nechita care si asa ii varza saraca cred ca sufera de depresie

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2