Handbal: HCM Baia Mare s-a mai antrenat o data cu Zalau

Reclame home 1
Reclame home 1

hcm - vizitiuMarti seara, HCM Baia Mare a jucat la Zalau, intr-un meci in devans din etapa 19 a campionatului Ligii Nationale la feminin. Un meci destul de tare, si totusi parca nu de 28 de minute de eliminare si de doua cartonase rosi, dar asa au decis arbitrii din Moreni si de multe ori au avut dreptate.

HCM Baia Mare a intrat greu in joc, chiar nejustificat de greu, fiind condusa de mai multe ori la 1-2 goluri diferenta. Nu au fost folosite toate jucatoarele de baza, dar sunt momente in care e bine sa odihnesti titularele, mai ales cand ai un meci extrem de tare duminica (deplasare cu Fleury, in Liga Campionilor). De la 7-5 (13), HCM incepe sa se apere mai bine si puncteaza de trei ori la rand, conducand pentru prima oara in meci: 7-8 (16). Treaba merge binisor, desi sunt inca multe greseli, iar pana la pauza, Baia Mare tine un avantaj de 1-2 goluri.

Dupa reluare, HCM intra mult mai bine in joc, apararea merge mult mai bine si incet incet reusesc sa se distanteze la 3-4 goluri. Nici acest pasiv nu este insa de durata, pentru ca echipei noastre ii merge foarte bine faza de atac si diferenta de scor creste odata cu trecerea timpului: 20-26 (45).

Vine o noua perioada slaba, de trei minute, timp in care Zalau puncteaza de trei ori: 23-26 (48). Rosca se enerveaza si cere time-out, iar fetele sale simt ca nu este de joaca si inscriu de patru ori: 23-30 (52). In ultimele minute Vizitiu inscriu de trei ori consecutiv, apoi puncteaza si Lois Abbingh si meciul se incheie cu 10 goluri diferenta. Ba chiar cu rezultatul inregistrat in tur intre cele doua echipe.

HC Zalau – HCM Baia Mare: 26-36 (14-15)

Au arbitrat: Robert Harabagiu si Silviu Stanescu (Moreni)
Aruncari de la 7m: 3/4 – 4/5
Minute de eliminare: 12-16 (Bloj in min. 42 si Pineau in min. 54 au primit rosu)

Zalau: Inculet, Diaconu, Muresan – Rob 5, Puiu 5, Bloj 5 (2), Constantinescu 4 (1), Klimek 4, Bardac 1, Trif 1, A. Pop, Tamas, Carligeanu, St. Lazar, Turcas, Onicas. Antrenori: Gheorghe Tadici si Elena Tadici

Baia Mare: Munteanu, Ungureanu – Abbingh 8 (3), Ardean Elisei 7, Vizitiu 3, Pineau 3, Perianu 3, Nechita 3, Do Nascimento 3, Geiger 2, Tanasie 2, Szucs 1, Jezic 1, Marin, Tatar, Preda. Antrenori: Aurelian Rosca si Ioan Baban

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. suporter dedicat

    Manifestări rasiste la Zalău
    La partida HC Zalău-HCM Baia Mare, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, băieții simpatici (în ghilimele desigur) din galeria Zalăului și câțiva spectatori din sectorul B, au huiduit-o pe jucătoarea de culoare Allison Pineau şi au imitat sunetele scoase de maimuţe în repriza a doua. Noroc cu Melinda Geiger care a împiedicat-o pe franțuzoaică să oprească meciul. Să vedem câte etape va fi suspendat terenul echipei lui Tadici și la cât se va ridica cuantumul amenzii, ca urmare acestui incident.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole