Handbal: HCM Baia Mare s-a pregatit la Braila pentru meciul cu Metz

PNL

Un succes incontestabil a obtinut miercuri seara HCM Baia Mare in deplasarea de la Braila, acolo unde medaliata cu bronz din editia trecuta nu a putut face fata campioanei, pierzand cu scorul de 21-30 (12-18). A fost un ultim antrenament cu public inainte de meciul din Liga Campionilor, de la Metz, in conditii de aversitate a publicului, de tensiune, de ce-o mai fi.

Din fericire, toate acestea aspecte au fost extrem de rapid mutate din gandire, deoarece HCM a inceput meciul foarte bine, reusind sa puna o diferenta consistenta de goluri inca din primele 10 minute (2-8). Din pacate, in min. 3 s-a accidentat Laura Oltean la genunchi, ea nereusind sa mai intre in joc. Speram sa nu fie ceva foarte grav, mai ales ca HCM este acum doar intr-un singur centru, Luciana Marin, care si ea are probleme la piciorul stâng. Mai pot juca in centru si alte fete, cum ar fi Eliza Buceschi sau poate chiar Ardean, dar parca e mai bine sa ai oameni specializati pe post. In continuarea disputei, Baia Mare si-a vazut de treaba, apararea a mers foarte bine si diferenta de scor din prima parte a gravitat intre 4 si 8 goluri.
In partea a doua, fetele antrenate de Buceschi si Kovacs, au inceput mai slabut, gazdele s-au apropiat la patru goluri, dar nu pentru multa vreme, HCM fiind mult mai puternica decat adversara ei. In plus, a contat mult si banca noastra, in timp ce la gazde (lipsite de Perianu) au jucat tot meciul Moldovan, Horjea, Farcau si Brot. Pe final, Baia Mare a ajuns sa conduca o data si cu 10 goluri, 20-30, dar gazdele au punctat inca o data.

Dunarea Braila – HCM Baia Mare: 21-30 (12-18)
Arbitri: Manea – Iliescu (Bucuresti)
Aruncari de la 7m: 1/3-1/2
Minute de eliminare: 0-8
Dunarea: Dobre, Voicu – Horjea 7, Moldovan 5 (1), Farcau 5, Boldyreva 2, Irimia 1, Safta 1, Ganichkina, Brot, Gheorghe, Esanu. Antrenor: Alexandrina Oprea
Baia Mare: Arenhart, Ungureanu – Ardean Elisei 6, Marin 4 (1), Makeeva 4, Do Nascimento 3, Lobach 3, Buceschi 3, Szucs 2, Herrem 2, Georgievska 2, Tiron 1, Nechita, Davidenko, Tatar, Oltean. Antrenori: Costica Buceschi si Magda Kovacs.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1