Handbal: HCM Baia Mare se impune fara probleme in fata “lanternei rosii”

PNL

hcm - vizitiuSambata dimineata, HCM Baia Mare a intalnit pe teren propriu pe HC Alba Sebes, [i nimeni nu astepta altceva de ce a vazut in teren. Poate ca unii au avut dorinta unei victorii la mai multe goluri diferenta, dar Rosca a preferat sa ruleze toate jucatoarele, sa incerce diverse scheme de joc, practic, a fost un antrenament cu public.

Oaspetele au reusit sa se tina de HCM doar pana la 3-3 (6), dupa care Baia Mare si-a facut temele, s-a distantat pentru a avea liniste, a ajuns si la 10 goluri distanta, dar nu s-a stresat absolut deloc. Obiectivul era indeplinit, mai ramanea ca fetele sa nu sufere vreo accidentare si zambetul pe bune sa fie un laitmotiv.

Vor veni meciuri mult mai grele pentru HCM, dupa ce fetele lui Rosca si Baban vor juca in Bucuresti, cu Rapid. Va fi o saptamana de foc, cu un joc pe teren propriu cu Dunarea Braila pe 2 februarie, apoi un altul, dar in Liga Campionilor, tot acasa, pe 5 februarie, cu Ferencvaros Budapesta, a doua clasata in acest moment in faza grupelor principale.

HCM Baia Mare – HC Alba Sebes: 35-27 (14-9)

Arbitri: Alina Muntean si Mirabela Turdean (Targu Mures)
Aruncari de la 7m: 3/3-5/5
Minute de eliminare: 6-6

HCM: Dumanska, Munteanu – Perianu 7 (3), Tanasie 6, Jezic 6, Marin 4, Do Nascimento 4, Pineau 3, Vizitiu 2, Geiger 1, Tatar 1, Nechita 1, Szucs, Preda. Antrenori: Aurelian Rosca si Ioan Baban

Alba Sebes: Curmenti, Petruneac – Ciolan 11 (5), A. Patuleanu 6, Safta 3, Lupse 3, Andrei 1, Dina 1, Hoha 1, N. Rusu 1, Sorodoc, Bogdan, M. Patuleanu, Mitrache. Antrenor: Sevistean Popa.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1