Handbal: HCM Baia Mare se impune in fata Romanului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

allison pineau hcmbaiamareHCM Baia Mare si HCM Roman s-au intalnit joi seara in Polivalenta, intr-un meci din cadrul etapei a 22-a din Liga Nationale. Un meci fara importanta pentru gazde, care au pierdut titlul de campioana in meciul din etapa precedenta, de la Brasov. Important insa pentru Roman, care avea sanse in cazul unui succes sa se bate pentru ultima treapta a podiumului.

Ambele grupari au avut cate 15 jucatoare pe foaia de arbitraj. Baimarencele nu le-au putut folosi pe Geiger si Nechita. A lipsit si antrenorul principal Aurelian Rosca, care a avut un deces in familie. Antrenor a fost Sorin Radulescu, in timp ce Ioan Baban a fost director tehnic si a stat pe banca. Din fetele inscrise pe foaie nu au evoluat deloc Ungureanu, Dumanska, Preda, Tatar si Tanasie.

La prezentare echipelor, Paula Ungureanu a fost huiduita copios de cea mai mare parte a tribunei, mai putin de galerie, care i-a scandat numele. A fost un mic “razboi” tribune – galerie, pierdut, pana la urma, de Paula. Si mai e o diferenta: unii dau bani pentru a intra la meci, pentru a-si face abonamente, altii primesc. Si nu e normal ca aia care primesc sa-i certe pe cei care dau.

Am avut un meci slabut, de partea a doua a clasamentului, nu vreun derby. Cel putin la HCM Baia Mare intelegem oboseala, pentru ca majoritatea jucatoarelor au fost la loturi. Culmea, chiar cele care n-au fost deloc la loturi nu au fost folosite. Baia Mare a controlat meciul, desi in partea a doua Roman s-a apropiat la doua goluri: 23-21 (55). Au urmat patru goluri la rand pentru Baia Mare si totul s-a terminat.

HCM Baia Mare – HCM Roman: 27-22 (15-10)

Arbitri: R. Iliescu si P. Manea (Bucuresti)
Aruncari de la 7m: 2/3-5/6
Minute de eliminare: 2-4

Baia Mare (antrenori Sorin Radulescu si Ioan Baban): Munteanu – Ardean Elisei 8, Jezic 7, Pineau 4, Abbingh 4 (1), Do Nascimento 2, Szucs 1, Marin 1, Tanasie, Vizitiu

Roman (antrenor Florentin Pera): Pislaru, Timosenkova – Iuganu 7 (3), Glibko 7 (1), Drutu 3, Toscovic 2, Virtic 1 (1), Gherman 1, Tomescu 1, Agrigoroaie, Chitacu, Cilici, Ciobanu, Dincu.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. dilau

    prietene kake, va veni ziua – daca nu cumva a si venit – in care nu o sa mai poti sa calci in sala sporturilor. eu te-am sustinut inca de la inceput cind a fost vorba de bani pentru sport local si mi-am luat multi pumni si piciore-n gura- au dat in mine the baimarean, romeo, ciprian, sorin, ioan……. doar din partea lui steko si vasile am simtit ceva mila :))) -. nu-mi pare rau dar, se pare, toata treaba asta se cam duce pe p…luta. o sa zici ca nu e vina ta dar nu e asa, tu ne-ai dus acolo sus si tot tu o sa ne lasi la retrogradare. stiiai foarte bine ca treaba cu bani de la buget nu merge la infiinit si n-ai facut nimic in sensul asta. stiu ca e foame-n lume dar chiar nu se poate ca nici un sponsor important sa nu fi vrut sa vina la minaur si hcm. beleaua e ca nimeni nu vrea sa vina alaturi de tine, evident inafara de lingai. cine dracu sa vina sa bage bani si sa stea in genunchi in fata ta?.

    Reply
  2. dilau

    mai draga paula, ai facut multe pentru noi dar nici noi nu ne-am lasat mai prejos – o piine calda tot ai mincat la baia mare -. a inceput lumea sa te injure si nu e bine dar oamenii au dreptate. nu o sa ma refer la meciul de la brasov – unde nu stiu daca ai avut 2-3 parade – ci la faptul ca ai fi semnat cu csm. o sa-mi faci capul mare ca esti profesionista si ca viata de sportiv e scurta dar nu tine, sa semnezi cu inamicul direct se numeste tradare.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2