Handbal feminin: HCM Baia Mare trece de HCM Roman cu scorul de 26-15

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Campiona en-titre si finalista Cupei Romaniei s-au intalnit din nou sambata dimineata, de aceasta data in Baia Mare. Meciul precedent s-a disputat la Brasov, in Supercupa, si atunci Baia Mare s-a impus cu 25-22. Si acum a castigat tot echipa din Baia Mare, scorul fiind insa mult mai mare, 26-15 (9-5).

Prima repriza a inceput cu ratari monumentale la ambele porti sau cu baloane pierdute pe greseli individuale, astfel ca primul gol a venit abia dupa 7 minute si jumatate, Do Nascimento inscriind primul gol al meciului, la prima sa aparitie in tricoul HCM intr-un joc oficial. Niciuna dintre echipe nu se desprinde pana in min. 13, cand scorul este 3-3. De aici, HCM inscrie de patru ori la rând, intr-o perioada slaba de joc (s-au marcat cinci goluri in 13 minute), in care au contat doar apararile: 7-4 (26). Finalul se prima repriza e animat, si la cabine se intra cu 9-5.

In partea a doua se schimba liniile, intra toata lumea in teren, dar Buceschi (care a primit cele mai multe aplauze la prezentarea echipelor) nu renunta la apararea agresiva si fetele ii dau ascultare. Se joaca mult mai repede si mai placut ochiului, se incearca varianta cu doi pivoti pe atac, cu Lobach trecand din centru pe semicerc, Tiron inscrie pe banda rulanda (ea n-a jucat in Supercupa, avand examene), Do Nascimento ne arata ca poate juca lejer si inter dreapta, Makeeva e sefa pe semicerc si Szucs sefa in aparare. Finalul de meci este frumos, deoarece HCM reuseste multe interceptii si, apoi, goluri pe contraatac. Pana la urma, s-a terminat 26-15 si lumea a plecat multumita acasa.

HCM Baia Mare – HCM Roman: 26-15 (9-5)
Arbitri: Cristina Nastase (Bucuresti) si Simona Stancu (Buzau)
Aruncari de la 7m: 2/1-2/0
Minute de eliminare: 2-4
HCM Baia Mare: Ungureanu, Arenhart, Dumanska – Tiron 5, Oltean 4, Do Nascimento 4, Makeeva 4, Buceschi 4 (1), Davidenko 2, Herrem 1, Ardean Elisei 1, Tatar, Artsiukovich, Nechita, Lobach. Antrenori: Costica Buceschi si Magda Kovacs
Roman: Visan, Polocoser, Timosenkova – Horobet 4, Drutu 4, Iuganu 2, Stoleru 2, Mihalschi 1, Babeanu 1, Toskovic 1, Agrigoroaie, Cilnici, Vilcu, Chitacu, Crap. Antrenor: Florentin Pera

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2