Handbal: HCM Baia Mare trece lejer de Craiova dupa un meci fara tragere de inima

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hcm melindaLuni seara, HCM Baia Mare a sustinut meciul sau din etapa a 10-a a Ligii Nationale, intalnind pe teren propriu pe SCM Craiova. Baimarencele au mai bifat un meci din cele 7 pe care le aveau de sustinut in aceasta luna, un program realmente infernal, dar HCM nu are de ales, pe finalul acestei luni urmand sa aiba loc reunirea lotului national pentru Mondialele din Danemarca.

In tribune au luat loc Do Nascimento, Vizitiu si Dumanska, dar nici alte jucatoare nu au fost folosite deloc sau au jucat foarte putin in meciul cu Craiova: Ungureanu, Ardean Elisei, Pineau. Jocul a fost echilibrat pana la 5-5 (13), timp in care a reusit sa conduca si echipa din Banie, dupa care gruparea baimareana a fost mai atenta in aparare, a profitat de interventiile bune ale Ionicai Munteanu si a inceput sa se distanteze pe tabela de marcaj: 8-5 (17).

Oaspetele au revenit pana la 9-8 (21), dar de aici s-a terminat povestea lor frumoasa: 14-8 (26), 17-11 (pauza).
Ritmul de joc bunicel a continuat si dupa pauza, lumea s-a distrat in tribune (n-au fost prea multi oameni la meci, dar nici nu e de mirare pentru o zi de luni), echipele s-au straduit sa nu greseasca prea mult, iar diferenta de scor a crescut si s-a mentinut in jurul a 10 goluri, cu cat s-a si terminat partida.

N-a fost cel mai grozav meci al echipei noastre, dar nici prea multe nu sunt de povestit. Am batut la 10 goluri o echipa decenta si am odihnit cateva jucatoare care au de tras tare in zilele de vin: meciuri cu Rostov – sambata, 7 noiembrie, in deplasare; cu CSM Ploiesti – luni, 9 noiembrie, in deplasare; cu Unirea Slobozia – miercuri, 11 noiembrie, acasa; cu Krim Ljubljana – sambata, 14 noiembrie, acasa; CSM Bucuresti – marti, 17 noiembrie, in deplasare; cu Larvik – sambata, 21 noiembrie, in deplasare.

HCM Baia Mare – SCM Craiova: 31-21 (17-11)

Arbitri: Alina Muntean si Mirabela Turdean (Targu Mures)
Aruncari de la 7m: 3/4-2/4Minute de eliminare: 8-4

Baia Mare: Munteanu – Nechita 9 (1), Jezic 4, Georgievska 4, Geiger 3 (1), Perianu 3, Oltean 2, Marin 2, Tanasie 1, Pineau 1 (1), Szucs 1, Preda 1, Tatar. Antrenori: Aurelian Rosca si Ioan Baban

Craiova: Petrescu, Pasca – Selaru Ilie 6 (1), Georgescu 5 (1), Zivkovic 4, Babeanu 3, Ianasi 2, Cioaric 1, Landre, Florica. Antrenor: Simona Gogarla

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1