Handbal: HCM Baia Mare vrea victoria cu Thuringer si calificarea in sferturile de finala

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

echipaHCM Baia Mare se va afla maine in fata repetarii celei mai bune performante din istoria clubului, calificarea in sferturile de finale ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Pentru aceasta are nevoie de victorie in partida de vineri cu Thuringer HC, campioana Germaniei, meci care va incepe la ora 18.00. HCM poate ajunge in sferturi chiar daca pierde ambele partide pe care le mai are de disputat in grupa 1 principala, dar nimeni nu-si doreste acest lucru.

Partida dintre HCM Baia Mare si Thuringer HC va fi arbitrata de Saso Krkacev si Gjoko Kolevski (Macedonia). Delegat din partea Federatiei Europene de Handbal va fi Ivan Dolejs (Cehia).

Delegatia echipei Thuringer HC, formata din 20 de persoane, a sosit joi la Cluj Napoca (venind cu avionul din Dortmund), urmand ca in cursul serii sa ajunga in Baia Mare. Din delegatie fac parte 16 jucatoare (inclusiv romancele Eliza Buceschi si Crina Pintea) si patru oficiali. Antrenorul Herbert Muller nu a solicitat pozitie de antrenament in polivalenta pentru echipa sa.

Baimarencele s-au pregatit in aceasta saptamana mai lejer, pentru ca au sosit abia luni in Baia Mare dupa deplasarea de la Orleans. Apoi, marti au invins cu 29-24 pe HCM Ramnicu Valcea, pentru ca zilele urmatoare sa se concentreze pe jocul cu Thuringer. Din lotul de 17 jucatoare va lipsi cu certitudine Melinda Geiger, care a suferit o accidentare la picior in meciul cu Fleury (chiar la ultima faza). Porbleme de sanatate are si Ada Nechita, si ea fiind incerta pentru meciul de vineri.

Rezultatele HCM Baia Mare in Grupa A
HCM Baia Mare vs RK Krim Mercator: 33-27, 35-28
HCM Baia Mare vs Larvik: 29-31, 22-27
HCM Baia Mare vs Rostov-Don: 20-22, 26-27

Rezultatele HCM Baia Mare in Grupa 1 principala
HCM Baia Mare vs Fleury Loiret Handball 31-28; 18-17
HCM Baia Mare vs Thuringer HC 25-23
HCM Baia Mare vs FTC-Rail Cargo Hungaria 32-24

Thuringer HC are un singur punct, cel cu care a venit din Grupa B, gratie egalului inregistrat pe propriul teren in compania Fleury Loiret Handball. Campioana Germaniei este pe ultimul loc, in afara jocurilor pentru sferturi.

Rezultate Thuringer HC in Grupa B
Thuringer HC vs Fleury Loiret Handball 27-27, 21-27
Thuringer HC vs FTC-Rail Cargo Hungaria 27-30, 28-32
Thuringer HC vs HC Podravka Vegeta 27-21, 29-19

Rezultatele Thuringer HC in Grupa 1 principala
Thuringer HC vs Larvik 19-28, 20-28
Thuringer HC vs HCM Baia Mare 23-25
Thuringer HC vs Rostov-Don 24-30.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2