Handbal: HCM Constanta, aproape de Final Four-ul Cupei EHF!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

HCM Constanta a obtinut o victorie importanta in mansa tur a sferturilor Cupei EHF, 31-21 (15-10), in fata suedezilor de la Lugi. Campioana României este aproape astfel de Final Four-ul Cupei EHF, care va avea loc la Berlin, in luna mai. Lugi a contat in meciul de la Constanta doar in primele 20 de minute, in care campionii nu au gasit solutii. Sundovski a mutat inspirat, trimitându-i pe Cutura si Sadoveac in teren in locul lui Csepreghi si Criciotoiu, dar si pe Adzic in aparare, iar jocul Constantei s-a schimbat radical.

De la 6-8, HCM a reusit sa inscrie de opt ori consecutiv si s-a desprins la 14-8, dar ultimele doua minute au fost ceva mai slabe si Lugi a recuperat un gol. Constanta a continuat jocul bun si in repriza a doua si, pe fondul unei defensive foarte bune, s-a desprins la zece goluri, la jumatatea reprizei, 22-12. Mai mult, Cutura ducea Constanta la 12 goluri peste adversari, 27-15, dar relaxarea s-a instalat in tabara dobrogenilor si nordicii s-au apropiat pâna la final. La finalul celor 60 de minute, tabela indica un categoric 31-21, iar oficialii campioanei pot rezerva biletele catre Berlin.

HCM Constanta – Lugi HF: 31-21 (15-10)
HCM Constanta: Popescu, Stanescu – Simicu 10 goluri, Sadoveac 6, Toma 5, Cutura 5, Csepreghi 3, Novanc 1, Buricea 1, Vujadinovic, Adzic, Criciotoiu
Lugi: Christensen, Larsson – Ernstsson 4 goluri, Tingsvall 4, Gudmundson 4, Hippe 4, Sjolin 1, Milosevic 1, Meijer 1, Jildenback 1.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2