Handbal: HCM Minaur a castigat primul joc de la Cupa Municipiului Vaslui

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

La Cupa Municipiului Vaslui sunt angrenate un numar de opt echipe, sapte din Liga Nationala si Olympus Chisinau, impartite in doua grupe. In prima confruntare din grupa, joi dupa-amiaza, HCM Minaur Baia Mare s-a impus cu scorul de 34-31 in fata echipei CSU Suceava.. Sportivii pregatiti de Petru Ghervan si Razvan Bernicu au facut o prima repriza foarte buna in fata unei echipe ce a investit foarte mult in transferurile din aceasta vara.

Studentii au condus pe tabela pana in minutul 20, cand baimarenii au egalat la 11. Cu trei minute inainte de pauza, universitarii aveau un gol avans, 15-14, dar Minaurul a terminat repriza cu un avantaj minim, scor 16-15. Jocul a fost echilibrat si in partea a doua, baimarenii reusind sa se desprinda la patru goluri la mijlocul reprizei, cand tabela arata 25-21. Aceasta diferenta s-a pastrat pana la finalul partidei, HCM Minaur Baia Mare obtinand astfel primul succes la Cupa Vaslui, scor 34-31.
Este a doua victorie pe care o bifeaza baimarenii in campania de pregatire a sezonului 2014/2015. Andrei Popescu, Nikola Eklemovic, Steffen Stegavik, Ivan Milas, Viorel Fotache si Alexandru Sabou sunt accidentati. Primii trei nici nu au facut deplasarea la Vaslui.

Reclame home 1
Data curenta: ’20/08/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *