septembrie 19, 2021

Handbal: HCM Minaur a pierdut partida amicala disputata la Potaissa Turda

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

HCM Minaur a pierdut partida amicala disputata la Potaissa Turda, scor 37-35, in urma unui joc dominat de la un capat la altul de gazde. La pauza, Potaissa Turda a avut un avantaj de sapte goluri, scor 22-15. Meciul a inceput prost pentru echipa noastra, echipa din Turda reusind sa marcheze primele sapte goluri ale partidei. Primul gol pentru HCM Minaur a fost marcat de Srdjan Gavrilovic in minutul 7 (scor 1-7).
La mijlocul primei reprize, Potaissa a avut un avantaj de opt goluri, scor 14-6. Cea mai mare diferenta de scor intre cele doua echipe s-a consemnat in minutul 20, când Potaissa a condus cu scorul de 18-8. La finalul celor 30 de minute, Potaissa a intrat la cabine cu un avantaj de sapte goluri, scor 22-15.

A doua repriza a inceput mai bine pentru echipa noastra, care a reusit sa recupereze trei goluri din handicapul de sapte pe care le-a avut avans Potaissa la pauza (scor 22-18, minutul 35). A urmat o perioada mai buna pentru gazde, care s-au distantat la opt goluri, scor 28-20. La jumatatea primei reprize, gazdele au condus cu scorul de 29-23. In ultimele zece minute ale meciului, HCM Minaur a jucat cel mai bine in aceasta partida, iar la final Turda a ramas cu un avantaj de doar doua goluri, scor 37-35.

Urmatorul meci pentru echipa noastra va fi sâmbata, 12 aprilie cu incepere de la ora 11.00, cand va intalni pe CSU Suceava. Meciul va conta pentru ultima etapa din sezonul regulat al Ligii Nationale masculine de handbal. (minaur.ro)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2