Handbal: HCM Minaur a ratat o victorie in ultimele cinci secunde ale meciului cu Elverum

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

minaur - sadoveacE posibil sa mai avem o sedinta, in care conducatorul suprem al orasului Baia Mare sa se enerveze pe jucatorii de la HCM Minaur. De data asta, primii care ar trebuie sa se enerveze ar trebuie sa fie chiar jucatorii, care conduceau cu 22-15 in min. 44. Sapte goluri s-au topit in zece minute, pe o gestionare extrem de nereusita, astfel ca Elverum a ajuns sa conduca 25-24, pentru prima oara in acest meci.
HCM Minaur a dres din nou busuiocul pe final de meci, a reusit sa conduca cu 28-27, dar n-a putut scapa de gol chiar daca pana la final mai ramasesera doar 12 secunde. Am luat gol si am venit acasa cu un singur punct, desi am condus meciul aproape in totalitatea sa. Chiar si cu sapte goluri diferenta, ca merita repetat acest aspect.

La meci n-a fost prezent antrenorul principal Lars Walther, dar de acest lucru eram oricum siguri, omul plictisindu-se sa lucreze cu sportivi neplatiti. N-a fost in teren nici extrema dreapta Ivancsik, racit, iar lipsa lui s-a simtit. Pentru ca Minaur a jucat subtire in extrema dreapta, la fel cum s-a intamplat si in pivot, atata vreme cat a fost altcineva decat Cristescu acolo.
HCM Minaur nu avea voie sa piarda acest meci dupa cum a evoluat in primele 45 de minute. Urmeaza meciul cu Metalurg Skopke, echipa macedoneana fiind invinsa la limita (19-20) de Skjern.

Elverum Handball Herrer – HCM Minaur Baia Mare: 28-28 (9-14)
Arbitri: Peter Brunovsky si Vladimir Canda (Slovacia)
Aruncari de la 7m: 2/2-2/4
Minute de eliminare: 6-6
Elverum: Nergaard, Oeien – Lindboe 6 (2), Bjorkman 4, Tverby 4, Stegavik 4, Mehl 3, Mitrovic 3, Ekren 2, Borresen 1, Burud 1, Fredriksen Eide, Jansrud, Linderud, Nordberg
HCM Minaur: Tatai, R. Pop – Ramba 6, Cristescu 5, Sadoveac 5 (1), Aflitulin 4 (1), Bera 4, Busecan 2, Ghita 1, Ostrousko 1, Fotache, Marta, Sabou, Popescu, Karacic, Vilovski. Antrenor: Petru Pop

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    prietene petru, deja e prea batator la ochi. am impresia ca vreti sa ne demonstrati ca puteti dar ca platiti niste polite. beleaua e cui?. cumva suporterului baimarean care va plateste salariile?. eu nu ma pricep la handbal – ca prietenu dobocan, de exemplu :)))- dar nu se poate sa conduci in ultimele 12 secunde, sa stai pe 7m si sa-i lasi pe aia sa arunce la poarta. eu cred ca nici prietenul costica – mare specialist in a lua 10 in 5 minute fara a da macar unul – nu pierdea acest meci.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2